ufo44 24 Şub 2014 #12 1 kizaru.........Kimse bir şey anlamadan, saniyeler içinde bitirdi işi. 2 magellan.....Şimdinin yonkousunu elini bile kıpırdatmadan yendi ve arkasına bile bakmadı.
1 kizaru.........Kimse bir şey anlamadan, saniyeler içinde bitirdi işi. 2 magellan.....Şimdinin yonkousunu elini bile kıpırdatmadan yendi ve arkasına bile bakmadı.
Red-Kit 24 Şub 2014 #15 ben de kizaru ve magellan diyorum.bu ikiliden de magellanı ayırıp kizarunun üstüne koyuyorum id'de kimse karşısında duramadı adamın
ben de kizaru ve magellan diyorum.bu ikiliden de magellanı ayırıp kizarunun üstüne koyuyorum id'de kimse karşısında duramadı adamın
Millennium Wizard 24 Şub 2014 #16 En son açılan ankette genel sohbette açıldığı için burası uygun diye düşündüm tüm sorun bu mu yani yorumları görelim
En son açılan ankette genel sohbette açıldığı için burası uygun diye düşündüm tüm sorun bu mu yani yorumları görelim
Honey Badger 24 Şub 2014 #17 meeteor dedi ki: Sohbet konusu da ondan. Genişletmek için tıkla ... Modun biri başlığı da değiştirmiş ahaha ulan ya
meeteor dedi ki: Sohbet konusu da ondan. Genişletmek için tıkla ... Modun biri başlığı da değiştirmiş ahaha ulan ya
meeteor 24 Şub 2014 #18 frtztrk dedi ki: Modun biri başlığı da değiştirmiş ahaha ulan ya Genişletmek için tıkla ... Şşşşş. Çaktırma.
frtztrk dedi ki: Modun biri başlığı da değiştirmiş ahaha ulan ya Genişletmek için tıkla ... Şşşşş. Çaktırma.