Ene etkileyicisi olmasa da, Zoro'nun, Monet'i titremesi gayet etkileyiciydi.
Germa çok hor görülse de İchiji’nin saldırısı baya etkilemişti beni.
Oven’i ve diğer askerleri öylece delip geçmişti.
Valkyrie
Valla Luffy’nin kata karşısında düştüğü durumları hatırladıkça İchiji’nin direkt yenilmesine şaşırmıyorum artık
İchiji'nin artisliği Oven'a söküyor anca Teki bırak yerim yemiş nerdeyseValla Luffy’nin kata karşısında düştüğü durumları hatırladıkça İchiji’nin direkt yenilmesine şaşırmıyorum artık
Valla ben onu bilmem Kata karşısında kim olsa ezilirdiİchiji'nin artisliği Oven'a söküyor anca Teki bırak yerim yemiş nerdeyse
Bu hareketten sonra 300'lük Oven, saatlerce dövüşmeye devam eder. Mükemmel güç gösterisi :dGerma çok hor görülse de İchiji’nin saldırısı baya etkilemişti beni.
Oven’i ve diğer askerleri öylece delip geçmişti.
Valkyrie
Valla bence harikaBu hareketten sonra 300'lük Oven, saatlerce dövüşmeye devam eder. Mükemmel güç gösterisi :d
Zoro sayesinde psikolojik olarak bitmiş bir Logia kullanıcısının çöp olabileceğini gördük. Ace’in ya da atıyorum Croco’nun psikolojisini bitirsen vücudunu toparlayamayacak demek ki. Gerçi biri için kasmaya gerek yok ateş silahıyla bile öldürürsün Ace’iEne etkileyicisi olmasa da, Zoro'nun, Monet'i titremesi gayet etkileyiciydi.