Kid'in gücünün kılıca bir etkisi olacağını sanmıyorum.Kid o devasa kolları yapmak için kullandığı kılıçlardan biri Mihawk'ın Yoru'su gibi 12 en iyi kılıçtan olsaydı bu onu daha mı güçlendirirdi yoksa kılıç ziyan mı olurdu?
Kid'in gücünün kılıca bir etkisi olacağını sanmıyorum.Kid o devasa kolları yapmak için kullandığı kılıçlardan biri Mihawk'ın Yoru'su gibi 12 en iyi kılıçtan olsaydı bu onu daha mı güçlendirirdi yoksa kılıç ziyan mı olurdu?
Durandal lanetli bir kılıç değil. Hakuba da, Cavendish'in ikinci kişiliği. Onu görmesinde bir anormallik yok.Hakuba'nın Cavendish'te görünmesinin nedeni açıklanmış mıydı? Açıklanmadıysa Durandal'ın lanetli kılıç olması ve buna istinaden Hakuba'nın ortaya çıkmasında ihtimal görüyor musun?
Nadir görülen bir şey olduğu için kullanıma bağlı olduğunu sanmıyorum. Haki gibi bir şeydir.Meyve uıyanışı neye bağlı olarak açılıyor? Son teorilerde Ölüm döşeği, meyveye fazla hakimlik vs... Neye bağlı oldğunu düşünüyorsun?
One piece evreninde bulunan ırklar hakkında bilgi bulabileceğim bir yer var mı?
Saydıklarından bazıları uyanış olabilir, net bir şey söylenemez. Tel Meyvesi'nin uyanışına dair de her şeyi gördüğümüzü düşünüyorum.croco'nun elini yere koyup etrafındaki herşeyi kurutması,
moria'nın adadaki tüm gölgeleri çekip dev olması,
enelin yıldırımdan dev olması,
aokijinin mf'da ace age ile tsunamileri durdurması,
magellan venom demon hali gibi,
seride meyve uyanışı olduğu belirtilmeyen ama aslında meyve uyanışlarını gördüğümüz sahneler olabilir mi?
meyve uyanışını kuş kafesi şeklinde gördüğümüz doffy'nin uyanışının farklı şekillerde de kullanımı olabilir mi?
Eder sanırım.Big mom pacifistaya ruh verip kontrol edebilir mi ?