Çıkabilir.Peki , bir soru daha sorucam ama hahshs cidden sinirin bozulabilir
Mihawk cidden sezdiğimiz kadar güçlü çıkabilir mi ? ( Zamanın Oden’i gibi)
Çıkabilir.Peki , bir soru daha sorucam ama hahshs cidden sinirin bozulabilir
Mihawk cidden sezdiğimiz kadar güçlü çıkabilir mi ? ( Zamanın Oden’i gibi)
Red Roc, Roc denen yaratık mitolojik bir kuş, anka diye geçtim o yüzden.Doğrusu hangisi Red Rock mı? Red Roc mu? Roc, anka mıymış antik alevli bir kuş gibi bir şey miymiş neymiş öyle diyorlar.
Standart kor-amiral seviyesinde olur.@Smoker cidden çok merak ettim ,sence Coby bir daha görünürse seviyesi ne olur ? Kim kadar olur aşağı yukarı
1. Oldu. Luffy ve Zoro artık bir Amiral ile dövüşebilecek seviyeye geldiler. Diğer karakterler de ufak tefek güçlenmeler yaşadılar.@Smoker
Selamlar hocam 5 yıldır One Piece'i takip etmiyorum. Bu süreç zarfında ne oldu ne bitti pek haberim yok. Dolayısıyla kafamda serinin ilerleyişiyle ilgili bazı merak ettiğim sorular var. Böyle bir konu da varken burada topluca sormak istedim.
1. Luffy'nin ve bizim tayfanın güç seviyesi ne kadar ilerledi? En son bıraktığımda genel görüş hala daha amiral seviyesinin epeyce altında olduğuna yönelikti. Ciddi bir power up oldu mu bu beş senede?
2. Kral Haki ne ayak? Bana zaten tek bir yumrukla indirilebilecek çöpleri temizlemesi hariç bir işlevinin yok gibi görünmesi(o kadar övülmesine rağmen) manasız geliyordu ve fazlasını bekliyordum. Bu konuda bir açıklama yapıldı mı?
3. Diğer süpernovalardan ne haber?
A) Diğer supernovalara ne olduğu hakkında bilgi verildi mi? Verildiyse ne yapıyorlar?
B) Bizim tayfanın Law hariç karşılaştığı ya da karşılaşmak üzere olduğu supernovalar var mı?
C) b'ye cevap evetse bu karşılaşma nasıl meydana geldi? Düşmancıl? Nötral? Dostça?ayrıca kısaca özetlerseniz sevinirim.
4. One Piece'den soğumama sebep olan Oda'nın inatla bırakmadığı bir döngü vardı. Bir adaya gelirler, ada zalımların denetimi altındadır, Luffy zalımı döver vs vs şeklinde. Bu döngü sadece Marineford sagada kırılmıştı. Bu döngü devam ediyor mu? Yoksa işler farklı bir yere doğru mu gitmeye başladı?
Öyle bir mantık yok. Meyve kullanıcıları sadece büyük su kütlelerinden etkileniyorlar.@Smoker sıkıntıdan aklıma bir şey daha geldi . Şimdi hani şeytan meyvesi kullanıcıları sulardan etkileniyor ya yani h2o işte bu Aokiji’de WB’yi veya Doffy dondurduğu zaman bunlar nasıl güçlerini kullanabildi? Donsa da su yani
Haki depolanabilen bir şey değil, vücutta olan ve sürekli yenilenen bir şey. Yoğun kullanımda bitebiliyor. Kullanıma bağlı olarak nesnelere de istenildiği kadar aktarılabilir.Seride maddelerin depolayabilecegi haki kapasitesi hakkinda bir bilgi gecti mi?[tabii bu sorudan once haki sence depolanabilen bir sey mi] Ya da ne bileyim kisi elindeki 100 birim hakiyi isterse bir toplu igneye, isterse de bir agaca verebilir mi?
Yüzemez. Yapay Şeytan Meyveleri, gerçek meyveler ile aynı etkiyi gösteriyor. Ancak gerçek bir Şeytan Meyveyi yiyip yiyemeyeceği kesin değil.Killer, Smile yedikten sonraki haliyle denizde yüzebilir mi?
Bana göre en iyisi filler bir meyve olan Canavar Rakun Meyvesi. Ana seriye dahil olanlardan da Balık Meyvesi ve Anka Meyvesi gayet işlevsel duruyor.Sence en iyi zoan meyvesi hangisi ve kaido'nun yarı formu var mı?
Hayır, henüz belli değil. Bir fikrim de yok açıkçası.Sol alt paneldeki siluetin kime ait olduğu belli oldu mu? Olmadıysa sence kim?