Orochi'yi hep Mitik Zoan yemiş olarak düşündüm ama sadece kafasını dönüşmüş görmemiz acaba SMILE mı yedi diye düşündürüyor bana. Bu konu hakkındaki fikirlerin neler?
Haki kapladığı kolları duman formundan çıkıyor.Smoker Vergo ile dövüşürken haki ile kapladığı kollarını logiadan bağımsız mı kullanıyordu yani, yanlış mı anladım olayı yoksa
Smile türü bir meyve yediğini sanmıyorum. Dediğin gibi mitolojik türde bir meyvesi vardır.Orochi'yi hep Mitik Zoan yemiş olarak düşündüm ama sadece kafasını dönüşmüş görmemiz acaba SMILE mı yedi diye düşündürüyor bana. Bu konu hakkındaki fikirlerin neler?
Bence kalmıyor. Hepsi de gayet güçlü adamlar. Jozu dikkati dağılmasa bir Amirali tutuyor. Vista, Mihawk ile başa baş gidebiliyor. Bence bunlar sağlam özellikler.Wb nin bölük komutanları diğer yonko komutanlarına göre güç olarak daha zayıf mı kalıyor ?
Bu durum Luffy için istisna değil mi? Çünkü lastik özelliğini koruyor.Haki kapladığı kolları duman formundan çıkıyor.
Senin benim gibi normal bir insandır.Smoker vegapunk'ı nasıl biri olarak bekliyorsun? İm çıkmadan önce son boss olacak deniliyordu bazı teorilerde, şimdi ortalık biraz daha karıştı gibi. Meyve tabanlı bir zeka yada başka bir beklentin yada tahminin var mı? Teşekkürler.
Düşünmüyorum, bu sayede daha huzurlu bir hayatım var.Mihawk hakkında gerekli gereksiz çok konu var. Her kafadan farklı ses çıkıyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz Mihawk hakkında?