Koca Ana'da bir tane Poneglif var, sonuncusunun yeri bilinmiyor.Smoker selamlar
Bu rafteli gösteren 4 yol kitabesinin
Big Momda 2
Kaidoda 1
Zoda da 1 tane vardı değilmi yanlış hatırlamıyorsam
Şimdi bizimkiler yani Brook 4 yol kitabesiyle aynı görevi gören kağıtları çaldı
Es kaza bizimkiler rafteli ve one piece i buldu diyelim ki Luffynin mal oluşu bana sanki vaktinden önce kendini o potaya sokacakmış gibi geliyor
1-Bu Luffynin kral olmasına yeter mi? İlla güç olarakta mı kendini ispatlaması lazım?
2-Böyle bir olay olduğunda tüm korsanlar tayfaya çökeceklerdir. Sağ kalma ihtimalleri var mı?
3-Bu ihtimal yonkolarıda karşı karşıya getirir Shanks Luffyye dokunmaz ama Luffy diğer üçüne karşı ne yapabilir?
4-Shankstan hariç Luffynin bir şekilde diğer yonkolara yakınlaşmasını ihtimal dahilinde görüyor musun? Ve hangisi sana göre
Bunları o son savaş üzerinden değilde Luffynin rüzgâr bizi nereye götürürse mantığından yola çıkarak sormak istedim
Cevaplar için teşekkürler Smoker
1. Raftel sadece bir simge. Korsan Kral olarak anılmak için Grand Line'ı domine etmen gerekiyor. Beyazbıyık istese bunu yapabilirdi, ama yapmadı. Luffy de bunu yapıyor, ama daha farklı bir yöntem kullanıyor.
2. Korsan Kral ilan edildikten sonra Luffy ve adamlarına kimsenin çökmeye cesaret edebileceğini sanmıyorum.
3. Shanks, Luffy'ye dokunur. Bunların baştaki iddiası Luffy'nin daha güçlü olmasıydı. Karşılaşmadan bunu bilemezler.
4. Luffy'nin Teach ile anlaşabileceğini düşünüyorum. Kafa yapıları birbirine benziyor.