Olamaz.Urouge balıkadam olabilir mi?
Gekko Moriah dev mi?
Olabilir.
Olamaz.Urouge balıkadam olabilir mi?
Gekko Moriah dev mi?
http://korsanfan.com/konu/vander-decken-ix.228/Bir Balıkadam şeytan meyvesi yerse su ile ilişkisi nasıl olur sudan etkilenir mi?
Acilen gitmesi gerektiğini söyleyip gidiyor. Neden gittiği açıklanmadı.Smoker Alabasta arc da neden Tashigi'yi bırakıp denize döndü? Croc bu konu hakkında patronun nerede tarzında konuşmuştu yanılmıyorsam.
Smoker bu konu hakkında bir şey söylemiş miydi daha sonra? Orada öyle bir olay varken gitmesi sence saçma değil miydi?
Ben hep Tashigi'yi adelet anlayışı yönünden eğitmek için gittiğini düşünmüştüm. Giderken de ne karar vereceğine dikkat et, tüm suçlamaları ben üstlenirim gibi bir konuşması yok muydu?Acilen gitmesi gerektiğini söyleyip gidiyor. Neden gittiği açıklanmadı.
Ever. Kararı ona bırakıyor, ama gitme sebebi daha farklı olmalı. Düşmanın gücü ortada sonuçta. Smoker'ı daha sonra Hina ile birlikte Barok Örgütü'nün gemisi Dolu'yu ele geçirdiği zaman görüyoruz. O gemi de Dans Tozu getirmişti.Ben hep Tashigi'yi adelet anlayışı yönünden eğitmek için gittiğini düşünmüştüm. Giderken de ne karar vereceğine dikkat et, tüm suçlamaları ben üstlenirim gibi bir konuşması yok muydu?
Tahminim yok. Yoktur. Zoro da en fazla Mihawk kadar olur.[/QUOTE
Ben de sorabilir miyim bir soru ? Bu verdigin cevaba göre Luffy ve Mihawk şuan eşit seviyede adamlar midir ?Tahminim yok. Yoktur. Zoro da en fazla Mihawk kadar olur.
Ölmedi, hapse atıldı.Smoker
Deckenin öldüğünü sanıyordum, çeviride canlı demişsin
Hody deşmemiş miydi bunu