Alabasta'daki Yazıtı be Zo'daki Yol Yazıtı'nı gördü sanırım sadece. Balıkadam Adası'ndakini gördü mü, hatırlayamadım.Luffy kaç defa kitabe gördü? Yeteneği henüz kitabeleri anlayacak kadar uyanmadı değil mi?
Alabasta'daki Yazıtı be Zo'daki Yol Yazıtı'nı gördü sanırım sadece. Balıkadam Adası'ndakini gördü mü, hatırlayamadım.Luffy kaç defa kitabe gördü? Yeteneği henüz kitabeleri anlayacak kadar uyanmadı değil mi?
Bunları gördü ancak çok bakmadı hiç birine. (Zou dakine bakmıştır ancak Alabastadakine çok bakmadı diye hatıylıyorum.) Peki bunlara yeterince odaklansaydı her şeyi duyma gücü sayesinde yazanları anlayabilir miydi sence? (Yani yazıtlar ona söyler miydi?) Yoksa daha fazla gelişmesi mi gerekirdi yeteneğin?Alabasta'daki Yazıtı be Zo'daki Yol Yazıtı'nı gördü sanırım sadece. Balıkadam Adası'ndakini gördü mü, hatırlayamadım.
Alabasta'daki Yazıtı be Zo'daki Yol Yazıtı'nı gördü sanırım sadece. Balıkadam Adası'ndakini gördü mü, hatırlayamadım.
Anladığım kadarıyla Luffy bu gücünü şimdilik bilinçli olarak kullanamıyor. Luffy iki kere ses duydu; Deniz Kralları ve Zunisha. İkisinde de karşıdakiler konuştu, Luffy duydu.Bunları gördü ancak çok bakmadı hiç birine. (Zou dakine bamıştır ancak Alabastadakine çok bakmadı diye hatıylıyorum.) Peki bunlara yeterince odaklansaydı her şeyi duyma gücü sayesinde yazanları anlayabilir miydi sence? (Yani yazıtlar ona söyler miydi?) Yoksa daha fazla gelişmesi mi gerekirdi yeteneğin?
Evet.Bu sahne mangada geçmiyor o zaman doğru mu?
bu cevabı beklemezdim açıkçası hasır şapka korsanları için robin bir şans kitabeleri okuyabilen tek kişi ve raftel adasının yerini ancak kitabeleri okuyarak bulabiliyorsun. yanılıyormuyum?Onu bilmeyen yoktur diye yazmadım.