İzlediğim anime sayısı o kadar zaten. Onlar da Hellsing, Death Note ve yarısına kadar Mirai Nikki.Birisine anime önersen.
İlk üçe hangi animeler girerdi ?
İzlediğim anime sayısı o kadar zaten. Onlar da Hellsing, Death Note ve yarısına kadar Mirai Nikki.Birisine anime önersen.
İlk üçe hangi animeler girerdi ?
Resim nasıl atılıyor bilmiyorum. O ailenin-klanın gücüne tamirde ihtiyacımız var geçiyor.Öyle bir şey hatırlamıyorum. Den'e verdiler tamir etmesi için.
Bahsettikleri aile artık yok.Resim nasıl atılıyor bilmiyorum. O ailenin-klanın gücüne tamirde ihtiyacımız var geçiyor.
Link atim http://www.readmangaonline.org/manga/one-piece/648/1
6. resimde geçen nuhun tamir edilmesi mevzusu
Teşekkürler senide yoruyoruz.Bahsettikleri aile artık yok.
Bu kanıya nereden vardın Smoker? Okuduğum bazı teorilerde Elbaf arcında İskandinav Mitolojisi işleneceğinden aynı zamanda ağaç ve odunlarla arası iyi olan Elflerin işleneceği ve bahsi geçen klanın bunlar olabileceği falan geçiyordu. Yok oldukları kesin mi?Bahsettikleri aile artık yok.
Deniz Kralları öyle diyor.Bu kanıya nereden vardın Smoker? Okuduğum bazı teorilerde Elbaf arcında İskandinav Mitolojisi işleneceğinden aynı zamanda ağaç ve odunlarla arası iyi olan Elflerin işleneceği ve bahsi geçen klanın bunlar olabileceği falan geçiyordu. Yok oldukları kesin mi?
Gemi zaten neredeyse bin yıllık.Our only hope is the skills of that clan... but times have changed.
Aslında çok farklı yerlere çekilebilir gibi geldi bana ama sen öldüler kabul ediyorsan sıkıntı yok.
Tamirden bahsediliyor, yapmaktan daha kolaydır belki. Hem Poneglyhler de öyleler ve şu zamana kadar Poneglyphleri yapan hanenin mensubları da yaşıyordu, her ne kadar Kozuki Oden'in ölümüyle bazı şeyler tarihe karışmış olsa da.Gemi zaten neredeyse bin yıllık.