Sanmıyorum. Şok dalgası tabanlı saldırılar genelde herkese etki ediyor.Depremin elektrik gibi Luffy'ye işlemediği bir sahne görür müyüz ileride?
Hemen hemen aynı sayılır, ama One Piece evreninde normal bir insan 140 yıl yaşayabiliyor.One piece'de insanların yaşam süresi daha mı fazla bizim dünyamıza göre.
Gorosei'nin Kutsal Ejder olduklarını sanmıyorum. Göreve getirilmiş normal insanlar olarak görüyorum onları. Sadık oldukları kesin, ancak o kadar kötü kimseler değiller gibi gorungörü. Çünkü Ohara'nın yıkım emrini verirken tereddüt ettiler.Kolay gelsin @Smoker
Goroseilerin, Tenrubilerin emrinde olduklarını biliyoruz. Goroseiler 5 kişilik bir grup olmasına karşın; şimdilik bildiğimiz 17 kutsal aile var. Bunlar arasındaki hiyerarşiye göre ilk 5 ailenin üyeleri olabilir mi bunlar? Bunların tamamen objektif & sadık olduklarını düşünüyor musun ?
Kaba kuvvet ile aşılamaz gibi görünüyor.Öncede sordum herhalde görmedin Bartolomeo nun bariyeri bir yonko veya herhangi biri tarafından aşılabilir mi
Evet, olmadı. Animede askerlere bir şey olmuyor, mangada gösterilmiyordu sanırım.Geçen aklıma geldi.Bu moria denizci askerlerin gölgesini çalıyordu savaşta.Mf savaşı gece olmadı bildiğim kadarıyla.Askerler güneşten kül olmadılar mı ? Yada bu yaşanmasına rağmen mangaka bize göstermemiş olabilir mi ? Ben yere yığılıp kaldıklarını hatırlıyorum tb arcındaki gibi şeyler olmamıştı sanırım.