Teşekkürler.Oluyor. 82. cilt hem Zou'dan hem de Tüm Kek'ten bölümler içerir.
Teşekkürler.Oluyor. 82. cilt hem Zou'dan hem de Tüm Kek'ten bölümler içerir.
Tarzı öyle. Herkes farklı şekilde kullanıyor bunu. Mesela Bellamy'nin meyvesi Bane Bane no Mi, bane kelimesi yay demek. Ingilizce Spring diye söyleniyor. Bellamy saldırı yaparken Spring kelimesi kullanıyor.Luffy diğer meyve kullanıcılarının aksine niye her saldisinda meyvesinin adını yanı gomu gomu no demek zorunda ? Luffyden başka meyve adını söyleyen yok güç kullanırken
Mira Mira no Mi sadece aynalar ile kullanılabilir, Doa Doa no Mi ise her yerden kapı açabilir. Bunun haricinde fark yok. Ikisi de farklı bir boyuta geçmeye yarıyor.Brulee'ün meyvesi ve bu Lucci'nin adamlarından kapı meyvesi yemiş olan adamın yetenek farkları neler ?
Aynen tek taraflı olabilir. Onu düşünemedim.Bana göre Kabus Luffy daha güçlüdür.
Kral haki destekli yumruğu? Kral hakinin öyle bir işlevi mi var?Aynen tek taraflı olabilir. Onu düşünemedim.
Eğer öyle ise Luffy bitti demektir. Kral haki destekli yumruğu normal hakili yumrukla durduruyorsa Kata ezer.
1. Açıkçası önceden kadın olması dışında farklı bir şey gelmiyor aklıma. Bir gün öğreniriz.İyi akşamlar Smoker-san;
1) Ivankov'un Crocodile hakkında bildiği "sır" sence ne üzerine olabilir? Tüm o "aslında kadındı" geyiklerini bir kenara bırakırsak sence bir gün o sırrın ne olduğunu öğrenebilecek miyiz?
2) Buggy'in Roger Korsanları'nda miço olması, palyaço makyajı yapması, ne kadar kötülük yapmaya çalışırsa çalışsın, aslında özünde kötü bir insan olmaması. Sence bir gün Buggy'nin çocukluğuna dair flashback görecek miyiz? Niyeyse bana çok hüzünlü bir hikâyesi var gibi geliyor.
3) Haki muhabbeti hiçbir zaman olmasaydı sence serideki heyecan ve dövüşlerdeki mantık daha mı iyi olurdu?
4) Roger ve bir avuç tayfasının, tek başlarına Grand Line'ı baştan sona fethedebilmelerini göz önünde bulundurursak, sence Luffy dahil kimsenin asla ulaşamayacağı bir güce mi sahip Gol D. Roger ve tayfası ?