Smoker ben ileride(Teach ile kapışmadan be son savaş yaşanmadam önce).2. Bir marineford savaşı olacağını.Bu savaşta ile Luffy Akainuyu öahvederken sanjinin Kizaru'yu,Zoro'nun İssho'yu mahvedeceğini ve bizim tayfa üyelerinin(en azından bir kısmının) shicibukaileri hedef alacağını düşünüyorum.Sence
1.Bu teori çok mu uçuk?
2.Eğer uçuksa sence Luffy vs Akainu je zaman ve nasıl gerçekleşir?
1. Evet, çok uçuk.
2. Eğer gerçekleşirse, Son Savaş'ta kapışacaklardır. Ben Teach'in Dünya Hükümeti ile ittifak yapacağını düşünüyorum. Bu bağlamda Sakazuki'nin bizlerden tarafta olacağını düşünüyorum.
bu arc sonu sabo + luffy vs akainu olsa nasıl sonuçlanabilir teşekkürler
Sakazuki yener.
Facebook gurubunda yorumları okurken nereden geldiyse aklıma takıldı. Oda tayfayla ilgili duygusallık olmayacak demişti sanırım. Sadece tayfa arasında mı bu yoksa tayfayla diğer herkes arasında mı ? Yani sanjiyle violayı beraber görebilecek miyiz :/
Tayfa arasında olmayacağı kesin, muhtemelen başkarı için de durum aynı olacaktır.
ben bu kinemonun gücünden bir cacık anlamadım yav. Ne işe yarıyor sadece kıyafet mi yapıyor? ne bilim istese taştan ev, tabanca falan yapamaz mı?
Gördüğümüz kadarı ile, yapamıyor.
Luffy korsanlar kralı olunca Gol D. Roger la Garp arasındaki iliski, luffy ile kim arasında olur sence
Bide seride güç sıralaması yapılırsa ilk 10 nasıl olur. Mihawk kaçıncı sırada olur
şimdiden teşekkürler
Smoker ile olacaktır. Çünkü Luffy ne kadar Roger'a benziyorsa, Smoker da o kadar Garp'a benziyor.
- Garp üstlerini takmaz, kafasına eseni yapar. Smoker emirleri dinlemez, içinden geldiği gibi davranır.
- Garp'ın rütbede gözü yoktur, bu yüzden Amiral olmaz. Smoker da rütbe peşinde değildir, sadece kısıtlanmamak için rütbe atlamayı kabul etmiştir.
- Garp ölümüne Roger'ın peşinden gitmiştir. Smoker da sürekli Luffy'yi takip etmiştir. Hatta bunun için girilmesi yasak olan Punk Hazard'a bile girmiştir.
- Garp ve Roger düşman oldukları kadar, birbirlerini iyi tanıyan iki kişidir. Luffy ve Smoker ilişkisi de böyledir. Smoker, Yeni Dünya girişinde Luffy'yi Raijin Adası'nda bekliyordu ve eğer Punk Hazard'dan acil çağrı gelmese, Luffy de tayfayı Raijin adasına götürecekti.
- Roger her ne kadar düşmanı bile olsa, Garp'a güvenirdi. Luffy de aynı şekilde Smoker'a güvenir. Bu yüzden Alabasta'da onun hayatını kurtarmış, Punk Hazard'da onunla ittifak yapmıştır.
- Garp ve Roger birbirlerinden nefret etmez. Aynısı Luffy ve Smoker için de geçerlidir. Luffy bunu bizzat kendi ağzıyla söylemiştir, Smoker'ın ise hareketlerinden anlamak mümkündür.
Bu tarz sıralama sorularına cevap vermiyorum.
Sorum torikadan
1.Mansam hakkında ne düşünüyorsun gücü hakkında ? sonucta igo başkanı
2.İchiryunun tüm ekibi öldümü hiçbirini görmedik bu kadarmı güçsüzlerdi?
3.Melk ve yanındaki kadından hiç haber alındımı sadece canavarlarla dövüşüyolardı
4.Toriko hankkında elinde bulunan özel bilgiler varsa bizimle paylaşırmısın
bu bir iste soru olmadı sanırsam şimdiden teşekkurler
1. Güçlü bir eleman olduğu aşikar, fakat bir Ichıryuu kadar değildir.
2. Bir kısmı ölmüştür, diğer kısmı da harekete geçmek için hazırlanıyordur.
3. Haber yok.
4. Toriko bir kişiye karşı dövüşüyorsa, duygularını kullanır. Eğer bir canavara karşı dövüşüyorsa, içgüdüleri ile hareket eder. Toriko'nun giyimi ve elbiselerinin parçalanması, Dragon Ball'daki Goku'dan esinlenilmiştir.
Cp9 hükümetin özel olarqk eğittiği bir birim.O kadar dövüş tekniği öğretiyorlarda niçin haki kullanmasını öğretmiyorlar?
Haki öğretilebilen bir şey değil. Öncelikle bu gücü uyandırman lazım. Eğer elemanlarda bu güç uyanmadıysa, yapılabilecek bir şey yok.
Wb ile aynı yaş herhalde. Mf'de öyle bir muhabbet dönüyordu.
Hayır, dönmüyor.