Daha önce Smoker'ın kendi söylüyor, sadece ucunda Kairoseki olduğunu. Bir de Marineford Savaşı'nda Hancock jitteyi taşlaştırıyor ortadan. Kairoseki olsa bunu yapamazdı.ben kople oyle oldugunu düşünüyordum hiç bi yerde dikkatimi çekmedi açıkcası yoksa ben mi kaçırdım ?
punk hazard da smoker kalbini aldığında neden tekrar birleşmedi peki?4. Keser, ama Logia olduklarından geri birleşirler. Haki kullanarak kesse, yine birleşirler. Law'ın meyve gücü sadece kesiyor, zarar veremiyor.
Değil.Kişinin meyve gücünü kapatıp kairoseki'den etkilenmemesi mümkün mü?
Açıklama yok. Emsalini görmedik.Hep logia saldırılara haki eklenmiyor diyoruzda böyle birşey geçti mi?Veya Oda tarafından açıklanmış bir bilgi mi?
Kalp söken tekniği kılıçla yapmıyor.punk hazard da smoker kalbini aldığında neden tekrar birleşmedi peki?
Mektup atman gerekiyor.istedigimiz soruları direk Odaya nasıl sorabiliriz ? bi twitter hesabı yada ask.fm felan ?
O konuda genel görüş sadece meyve gücü ile kestiği yönünde. Wiki'de de bu şekilde alınmış. Sadece meyve gücü ile kesme ihtimali bana da yüksek geliyor.Haki ve meyve gücü ile ilgili kafama takılan bir kaç konu oldu. Örneklendirerek anlatmak gerekirse;Law'ın Vergo'yu kesmesi: 1)Law'ın hakisi Vergo'yu aştığı için mi tüm vücudu haki ile kaplı(koka teknigi) olan Vergo'yu kesebildi. 2)Sadece meyve gücünü kullanarak mı kesti. 3)Meyve+haki ile mi kesti.
Sadece meyve gücü ile haki kullanıcıları kesilebilir mi yada zarar verilebilir mi. Bedenini B. haki ile kaplayan birini Akainu meve gücü ile yakabilir mi yada Kuzan meyve gücü ile dondurabilir mi.
Hâlen devrimci komutanlarından biri.İvankov hala devrim ordusu için çalışıyor mu, yoksa emekli oldu da sadece ülkesiyle mi ilgileniyor?
Şimdiden sağ ol.
Evet. 2013 yılı diye, mektup kullanılmıyor mu sanıyordun?2013 yılında mektuptan mı bahsediyorsun
İkisi için de net bir bilgi yok.Smoker,MarineFord savaşında toplam kaç kişinin öldüğüne dair bir bilgi var mı?
@Ayrıca Zoro'nun bu güne kadar kaç kişiyi öldürdüğüne de soracaktım.