Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker ben hem mangayı hem animeyi takip ediyorum animede gayet düzgün konuşan karakterler mangada ana avrat küfür ediyolar hatta bi çevirmen notunda sanji'nin baya küfürbaz olduğu yazıyodu bunların hangisi doğru anime çevirileri mi yanlış yoksa manga çevirileri mi yoksa anime televizyona verildiği için yontulmuş mu oluyo ? bide smoker Yağmur Shiryuu Street Fighter'deki M.Bison karakterinden esinlenilmiş olabilir mi ?

şöyle bir konuşma geçmiş

nasıl yorumluyorsun bu resmi ?
onlar kim ?
(dikkat edilecek taraf luffy ve zoro diğer tayfa üyelerini görmediler hatta haberleri bile olmadığını düşünüyorum)
Bu lafların üzerinden çok tartışma döndü, ama kesin bir sonuca ulaşamadı kimse. Açıkçası ben de tam anlam veremedim.

Bu lafların üzerinden çok tartışma döndü, ama kesin bir sonuca ulaşamadı kimse. Açıkçası ben de tam anlam veremedim.
ben direkt ''onlar'' sözcüğüyle karasakalın bi korsan tayfasının üyesi olduğunu anlamıştım... acaba arkadaşlar başka ne anlamlar yüklemişler... hatırladığınız kadarıyla söyleyebilir misiniz..

smoker ben hem mangayı hem animeyi takip ediyorum animede gayet düzgün konuşan karakterler mangada ana avrat küfür ediyolar hatta bi çevirmen notunda sanji'nin baya küfürbaz olduğu yazıyodu bunların hangisi doğru anime çevirileri mi yanlış yoksa manga çevirileri mi yoksa anime televizyona verildiği için yontulmuş mu oluyo ? bide smoker Yağmur Shiryuu Street Fighter'deki M.Bison karakterinden esinlenilmiş olabilir mi ?
Animede yontuluyor laflar. Orijinal konuşmalar mangada var yani.

Shiliew'in durumu biraz karışık o konuda. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, 3 farklı kişi düşünülüyor. Biri senin dediğin M. Bison, diğeri Teito Monogatari serisinin ana karakterlerinden Yasunori Katō, bir diğeri de Riki-Oh karakterlerinden Washizaki. Tipleri de aşağıdaki gibi.

Yasunori Katō

Washizaki

ben direkt ''onlar'' sözcüğüyle karasakalın bi korsan tayfasının üyesi olduğunu anlamıştım... acaba arkadaşlar başka ne anlamlar yüklemişler... hatırladığınız kadarıyla söyleyebilir misiniz..
O zaman Teach'in tayfası daha görünmemişti. Çoğu fana göre Teach'in içinde 2 farklı kişi daha var. Bu yüzden bedenin farklı olduğu vurgulandı. Korsan bayrağı da bu yüzden 3 kafalı. Tabi sadece düşünceler bu yönde.

@smoker
O zaman Teach'in tayfası daha görünmemişti. Çoğu fana göre Teach'in içinde 2 farklı kişi daha var. Bu yüzden bedenin farklı olduğu vurgulandı. Korsan bayrağı da bu yüzden 3 kafalı. Tabi sadece düşünceler bu yönde.

açıkçası bedeninde farklılık görememiştim... sadece diğer karakterlerde yapıldığı gibi zamanla değiştirmiş diye düşünüyordum... bu arkadaşların ''bedeninin farklı olması'' ile kastı anlık değişimler mi yoksa farklı bir şey mi... ben karasakalın bayrağında 3 kurukafa bulunmasını diğer yonkoulara bir gönderme olarak düşünmüştüm...(nerdeyse tüm korsanların kendi özelliklerine uygun jolly roger seçtiğini gördük arkadaşlar haklı da olabilirler)
...peki siz ''onlar sözcüğüyle ilgili ne düşünmüştünüz...

@smoker

açıkçası bedeninde farklılık görememiştim... sadece diğer karakterlerde yapıldığı gibi zamanla değiştirmiş diye düşünüyordum... bu arkadaşların ''bedeninin farklı olması'' ile kastı anlık değişimler mi yoksa farklı bir şey mi... ben karasakalın bayrağında 3 kurukafa bulunmasını diğer yonkoulara bir gönderme olarak düşünmüştüm...(nerdeyse tüm korsanların kendi özelliklerine uygun jolly roger seçtiğini gördük arkadaşlar haklı da olabilirler)
...peki siz ''onlar sözcüğüyle ilgili ne düşünmüştünüz...
Farklı bir şey. Aşağıdaki manga sayfasında Marco, Teach'in normal insanlardan farklı bir bedene sahip olduğunu söylüyor. Benim konu hakkında bir düşüncem yok.

Usta Law Smokerin kalbini aldı ve kalbi CC ye verdi ki sonra öğrendik verdiği Smokerin değilde Monetin kalbiymiş. Benim soru şu Smokere kalbini ne zaman geri verdi ? CC çubuğu kalbe saplayınca Smoker karesi gözüküyor ve Smokerin göğsüne bakıyoruzki kalbi yerinde. Ne ara verdi Law onu geri ? öle bi sahne varda ben mi görmedim yoksa Kalbi geri verdiği sahneyi Oda çizmedi mi ?
Orada cidden bir mantık hatası var. Çünkü Smoker, Caesar'a kalp verme olayını kafeste öğreniyor. Yani Law kalbi bu olaydan önce vermiş olmalı. Fakat dövüşten sonra kafese kadar bir daha karşılaşmıyorlar. Kafesten çıkışta vermiştir muhtemelen. Ancak o zaman da Smoker'ın Law'ın Caesar'ı kandırdığını anlaması gerekirdi. Saçma sapan bir durum oluyor. Kurcalamamak lazım.

Animede yontuluyor laflar. Orijinal konuşmalar mangada var yani.

Shiliew'in durumu biraz karışık o konuda. Resmi bir açıklama olmamakla birlikte, 3 farklı kişi düşünülüyor. Biri senin dediğin M. Bison, diğeri Teito Monogatari serisinin ana karakterlerinden Yasunori Katō, bir diğeri de Riki-Oh karakterlerinden Washizaki. Tipleri de aşağıdaki gibi.

Yasunori Katō

Washizaki

Smoker şu söylediğin anime manga yada neyse artık onlarla ilgili hiç bişe bulamadım Google'dan baktım ama yabancı sayfalar çıktı görsellerde de doğru düzgün resimler yoktu onları biraz açıklar mısın niyeyse acayip merak ettim :D
Bide Smoker oda 1 manga sayısını nasıl hazılıyo biliniyo mu? Yani hepsini kendisi mi çiziyo yardımcıları var mı bilgisayarda mı yapılıyo bi sayfanın çiziminde sorun olursa bütün sayfa çöpe mi gidiyo yoksa photoshopla falan düzeltiliyo mu konuşma balonlarının olacağı yerler boşluk mu oluyo yoksa orası çizilip balonlar sonradan mı ekleniyo bide çizim videoları falan var mı?
Smoker bi soru daha :D manga 638 de üstteki resimde Jinbei'nin sakalı savaşın ortasında uzayıp 1 metre falan mı oluyo yoksa o siyah gölge ince uzun bi adamı mı gösteriyo tam anlayamadım ne olduğunu ayrıca eğer birisinin gölgesiyse acayip Aokiji'ye benziyo :D

thosy

Benimde o yüzden dikkatimi çekti. Oda bile hata yapabiliomuş demekki :)
Hata yok bence. Vergo'yu yendiği yer ile harpy kadının öldüğü zaman arasında vermiştir kalbi. Law kendi kalbini geri almadan Smoker'a kalbini geri verecek biri değildir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık