Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangaya baslayacagim abi ben en basindan mi baslamaliyim yoksa animede nerede kaldıysam orada mi ? genel sohbete yazdim kimse cevap vermedi o yüzden sana sordum
En baştan başla.

bu karelerde bileklikler benim dikkatimi çekti.. araştırdım dof ta ve mihawkta var..

senin bu bileklik gibi şey hakkında bilgin var mı... bunların arasında bir bağ olabilir mi... yoksa tamamen raslantı mı...
Doskoi Panda gibi One Piece dünyasında moda olan bir şey olabilir.

kadınlar adsı ve Marineford savaşı mangada hangi bölümler arasındaydı
Amazon Lily 514-524 arası, Marineford 550-580.

one pıece z fılmınde ve balıkadam adasında gorduk..seytan meyvesı kullanıcısı bayıldıgında yanı bılncını kaybettıgınde seytan meyvesı etkısı yok oluyor..mısal law ın gene bırılerını kestıgını veya kalbını soktugunu farzedelım..sımdı law bayılsa yanı bılıncını kaybetse seytan meyvesının etkısınde olanlar eskı halınemı doner? etkısı altında olanın cansız veya canlı olması farkedıyormu?
Dönmez. Vergo beynini dağıttığında kimsenin kalbine ya da ruhuna bir şey olmamıştı.

Smoker mangayı baştan sonra okumaya başladım da birşey farkettim:Thriller Bark'tan ayrılırken tam Florian Üçgeni'nin sırrı çözüldü derken sisin arkasından Thriller Bark'tan daha büyük birşey geçiyor ve parlıyor onun ne olduğunu biliyor musun? Manga 490 sayfa 4
Hayır. Açıklanmadı onların olayı.

Soru Hellsing'den geliyor, Alucard 30 yıl kendi içindeki ruhlarla savaşıp kurtuluyor. Hatta bir arkadaş forumda "3,424,866" diye bi sayı yazmış en güçlü ana karakter konusunu okurken gördüm, eğer bu bahsettiği hal Ultimate'deki en son haliyse o halinde bildiğimiz zırhlı bir şövalye gibiydi ve adamda ne yara bere ne de yorgunluk görünmüyordu. Asıl bedeni içindeki ruhlara bağımlı olmaksızın ölümsüz olabilir mi ki? Sonuçta o kadar ruhla savaşıp da sağ çıkmış ya da yaralanmamış olma ihtimali yok. Eğer böyleyse Goku'nun şansı yok bence
Hayır. İçine Schrödinger'i içine aldıktan sonra ki savaşından bahsediyor. O görünen zırhlı hali, insan olduğu zamanki görüntüsü. Yani savaş bitip gözleri kapandıktan sonra ruhlarla savaşmaya başlıyor.

smoker manga 504 sayfa 8 de üst sol resimde cami mirareleri mi var ?
Hayır. Orası müzayede salonu. Benzetmişsin.

anladım..o zaman seytan meyvesının etkısının gecmesı meyveden meyveye degısıyormu yoksa oda nın kurgusal duzenımı sadece?
Meyveye göre farklılık gösteriyor. Decken'in meyvesinde bayılırsan, attığın şey hedefe gitmiyor, ama Luffy bayılsa yine lastik özelliğini korur.

Dönmez. Vergo beynini dağıttığında kimsenin kalbine ya da ruhuna bir şey olmamıştı.
manga 684 ün birinci sayfasında smoker sad odasına vardığında law ın bilincinin hala açık olduğu anlaşılıyor bence... deckenn noah ta bayılıyor bilinci kapanıyordu ve meyvenin etkisi kayboluyordu... law olayında nasıl olur bilmiyorum çünkü kalp ve vücudun parçaları ayrı yerlerde oluyor... (vergonun beynini dağıttığı kişiden kastın law ise tabi...)

manga 684 ün birinci sayfasında smoker sad odasına vardığında law ın bilincinin hala açık olduğu anlaşılıyor bence... deckenn noah ta bayılıyor bilinci kapanıyordu ve meyvenin etkisi kayboluyordu... law olayında nasıl olur bilmiyorum çünkü kalp ve vücudun parçaları ayrı yerlerde oluyor... (vergonun beynini dağıttığı kişiden kastın law ise tabi...)
Bahsettiğin yeri demiyordum. Beyninin dağıldığı yer şurası;

Bende Alucardın son halini sorayım hazır sorulmuşken.Karanlıkta kalan noktalar var gibi.

Şimdi Schrodinger diğer zombilerin arasına karıştıktan sonra herbirinin zihnine tek tek girip kendini mi öldürdü ? Yoksa Alucard hiçkimseye dönüşüp onca ruh arasında kendi benliğini bulabilmek için hepsini teker teker öldürmek zorunda mı kaldı ?(Sanırım bu şekilde oldu ama tam emin değilim) Schrodingere ne oldu ? Alucard onu nasıl tamamen yok edebilip,güçlerini kendine geçirdi ?

Alucardın eski 3 milyon ruhu esir ettiği 0. seviye haliyle şimdiki hali arasında ne farklar görüyorsun karşılaştırırsan avantajları ve dezavantajları neler ?

Bende Alucardın son halini sorayım hazır sorulmuşken.Karanlıkta kalan noktalar var gibi.

Şimdi Schrodinger diğer zombilerin arasına karıştıktan sonra herbirinin zihnine tek tek girip kendini mi öldürdü ? Yoksa Alucard hiçkimseye dönüşüp onca ruh arasında kendi benliğini bulabilmek için hepsini teker teker öldürmek zorunda mı kaldı ?(Sanırım bu şekilde oldu ama tam emin değilim) Schrodingere ne oldu ? Alucard onu nasıl tamamen yok edebilip,güçlerini kendine geçirdi ?

Alucardın eski 3 milyon ruhu esir ettiği 0. seviye haliyle şimdiki hali arasında ne farklar görüyorsun karşılaştırırsan avantajları ve dezavantajları neler ?
Alucard öldürdüğü kişinin benliğini de alır. Schrödinger'i içine alınca, kendini de kaybetti. Hiçbir yerde ve her yerde olduğu için, tüm ruhları yenmek zorunda kaldı. En son kendi kendini tanıyınca, geri geldi. Zaten dikkat edersen kaybolunca, yerde sadece Hellsing'in yıldızı kalıyor. Bir nevi Schrödinger, Alucard'ı mühürlüyor yani. Schrödinger öldü, Alucard onu gizlendiği ruhun içinde buldu ve yendi. Tabi sürekli yer değiştirdiği için, tüm ruhlarla savaşmak zorunda kaldı. Yendikten sonra da güçlerini kazandı.

Schrödinger'in güçlerini de aldı, diğer özellikleri duruyordur.

eyw da burda da bayılmıyor ki...
Adamın gözleri bembeyaz olmuş, sen hala "Bayılmadı" diyorsun. Zaten Law burda bayılmasa, Vergo onu alıp götüremezdi. Sonraki müsabakada kalbi Vergo'da olmasına rağmen, son anına kadar direndi. Smoker gelmese, ölüp gidecekti.

Bileklik takan adamlara bakarsak 2 shicibukai, bir cp9 ajanı. Yani marine bağlı kötü adamlar. Bu bileklik marine için tanıma amaçlı olmaz mı?
Diğer adamlarda da olurdu, dediğin gibi olsa.

Çok teşekkürler aydınlatıcı bir cevap oldu :)

Bir sorum daha olacak,net bir cevaptan çok yorumunu merak ettim.İlginç bir ihtimal geldi aklıma bir süre önce.

Law ve Hawkins dövüşünde Hawkins kalbini Smoker gibi kaptırsa ve Law kalbe hançer saplasa sence Hawkins ölür mü ?
Tekrar tekrar saplamak zorunda kalabilir mi kalbe,kalp yenilenir mi ?

Yada Hawkinsin kalbini aldığında hawkins yerine herhangi bir adamının kalbini mi eline geçirir Law ? Kısaca bu vsde güçleri birbirine nasıl etki eder ? Buna lawın kesme gücünüde dahil edebiliriz.Law odasında tek hamlede Hawkinsi ortadan ikiye ayırabilir mi ayıramaz mı ?

Çok teşekkürler aydınlatıcı bir cevap oldu :)

Bir sorum daha olacak,net bir cevaptan çok yorumunu merak ettim.İlginç bir ihtimal geldi aklıma bir süre önce.

Law ve Hawkins dövüşünde Hawkins kalbini Smoker gibi kaptırsa ve Law kalbe hançer saplasa sence Hawkins ölür mü ?
Tekrar tekrar saplamak zorunda kalabilir mi kalbe,kalp yenilenir mi ?

Yada Hawkinsin kalbini aldığında hawkins yerine herhangi bir adamının kalbini mi eline geçirir Law ? Kısaca bu vsde güçleri birbirine nasıl etki eder ? Buna lawın kesme gücünüde dahil edebiliriz.Law odasında tek hamlede Hawkinsi ortadan ikiye ayırabilir mi ayıramaz mı ?
Ney bir cevap verilir bu sorulara. Hawkins'in kalbine kılıç saplanırsa, Hawkins'in kendi ölür. Onun meyvesinin özelliği, kendine gelen darbeleri bedeninin içinde sakladığı bebeklere yönlendirmek. Sadece kalbini verdiği için, bu saldırıyı yönlendirebileceğini sanmıyorum. Bu yüzden ölür gider.

Hawkins'in bedeninde bebekler var. Bunlar insan vücudu yerine geçiyorlar. Hawkins bir yumruk yediği zaman, bunu bebeğe yönlendiriyor, bebek sahibi yumruğu alıyor. Yukarıda söylediğim şey de, kalbini vermesi esasına dayanıyor. Yani kalp saldırısını da başkasına yönlendirebilirse, kendi kalbi yerinde kalır. Aynı şekilde Law'ın attığı kesme saldırıları Haki'den yoksun ise, Hawkins'in yönlendirdiği bebek sahibi kesilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık