Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker, sorum şu: normal hayatta lastiği çok uzattığında kopar aynı durum luffy içinde geçerli mi yani bir sınırı varmı kolunu çok uzatırsa kopar mı?

Bir de ben ilerki bölümlerde CP9 ve CP0 nun karşılaşıcağını düşünüyorum böyle bir duruumda lucciden güçlü bir CP0 üyesi çıkar mı sence nedir fikrin?

Sağol şimdiden. :D
Evet. 72 Gomu Gomu mesafesi kadar uzayabiliyor.

Çıkar. CP-0 en güçlü istihbarat birimi olarak tanıtıldı.

seriye ileride daha güçlü kişiler çıkartabilirler mi ? amirallerin de üstü yonkouların da üstü yani senin düşünceni öğrenmek istiyorum

Mihavk vs Luffy de Luffy'nin Mihavwk'ı yenebileceğini hangi şartlar sayesinde düşünüyorsun ? Sonuçta bu kişi ne olursa olsun ZORO gibi birinin hayali . Bu kadar kısa sürede nasıl yenebilir sence ? Vs lerini karşılaştırır mısın

seriye ileride daha güçlü kişiler çıkartabilirler mi ? amirallerin de üstü yonkouların da üstü yani senin düşünceni öğrenmek istiyorum
Hayır, çıkmaz.

Mihavk vs Luffy de Luffy'nin Mihavwk'ı yenebileceğini hangi şartlar sayesinde düşünüyorsun ? Sonuçta bu kişi ne olursa olsun ZORO gibi birinin hayali . Bu kadar kısa sürede nasıl yenebilir sence ? Vs lerini karşılaştırır mısın
Zoro'nun hayali Mihawk'ı yenmek değil, dünyanın en iyi kılıçustası olmak. Mihawk'ı başka bir kılıçustası yenerse, Zoro'nun yeni hedefi o adam olur. Aynı şekilde Mihawk'ın Luffy'ye yenilmesi, onun en iyi unvanına herhangi bir zarar vermez.
Luffy iki sene önce bu adamı bir şekilde atlattı. Şu an tüm güçlerine hakim olduğundan, zor da olsa yenebileceğini düşünüyorum.

kairoseki şeytan meyvesi özelliklerini iptal ediyor.dünyanın en güçlü adamı beyazsakal kairoseki kelepçeyi fiziksel güçle kırabilir mi sence?

Hayır, çıkmaz.

Zoro'nun hayali Mihawk'ı yenmek değil, dünyanın en iyi kılıçustası olmak. Mihawk'ı başka bir kılıçustası yenerse, Zoro'nun yeni hedefi o adam olur. Aynı şekilde Mihawk'ın Luffy'ye yenilmesi, onun en iyi unvanına herhangi bir zarar vermez.
Luffy iki sene önce bu adamı bir şekilde atlattı. Şu an tüm güçlerine hakim olduğundan, zor da olsa yenebileceğini düşünüyorum.
Whitebeard , Shanks ile olan muhabbetinde Mihawk ve Shanks'ın aralarında ki düelloları hatırladığını ve hala kullaklarını çınlattığını söylemişti.( Yanlış hatırlamıyorsam). Düellolarını bitiren taraf Mihawk'tı yanılmıyorsam.
Nedeni , kolunu kaybetmesiydi . Bir Sbs'de açıklandığına göre Shanks kolunu kaybetmiş olmasına rağmen güçten düşmemişti. Mihawk'ın , Shanksın bulunduğu adaya ziyaretinde " Savaşmaya mı geldin ? " diye sorması
beni düşündürdü. Sonuçta Shanks Haki uzmanı. Ve onun gücünü az çok ölçebilir değil mi ?
Eskiden Shicbukailer vs Yonkoular değil miydi ?
Moria - Kaido - Eşit dövüşüyorlardı Mangada geçiyordu.
Mihawk vs Shanks - Bunu Whitebeard dile getiriyor.
Mihawkın Shanks ile düellosu Whitebeard tarafından dile getirilebilecek seviyede ise eşite yakın dövüşmüşler demektir. Mihawk fazla küçümseniyor .

Bu 2 düelloyu biraz açabilir misin ?

Whitebeard , Shanks ile olan muhabbetinde Mihawk ve Shanks'ın aralarında ki düelloları hatırladığını ve hala kullaklarını çınlattığını söylemişti.( Yanlış hatırlamıyorsam). Düellolarını bitiren taraf Mihawk'tı yanılmıyorsam.
Nedeni , kolunu kaybetmesiydi . Bir Sbs'de açıklandığına göre Shanks kolunu kaybetmiş olmasına rağmen güçten düşmemişti. Mihawk'ın , Shanksın bulunduğu adaya ziyaretinde " Savaşmaya mı geldin ? " diye sorması
beni düşündürdü. Sonuçta Shanks Haki uzmanı. Ve onun gücünü az çok ölçebilir değil mi ?
Eskiden Shicbukailer vs Yonkoular değil miydi ?
Moria - Kaido - Eşit dövüşüyorlardı Mangada geçiyordu.
Mihawk vs Shanks - Bunu Whitebeard dile getiriyor.
Mihawkın Shanks ile düellosu Whitebeard tarafından dile getirilebilecek seviyede ise eşite yakın dövüşmüşler demektir. Mihawk fazla küçümseniyor .

Bu 2 düelloyu biraz açabilir misin ?
Evet, ölçebilir. Shichibukailer'den Law, Hancock ve Kuma hariç kalanlar Roger döneminde korsanlık yapmış adamlar. O dönemlerde Yonkolar'ın statüsüne dair bir bilgimiz de yok.

Mihawk'ın Shanks ile savaşmama sebebi, bir kolunun olmaması. Bu Shanks'e güç kaybettirmese bile, muhtemelen iki eliyle yaptığı teknikleri yapamayıp, kılıçta tam performans gösteremeyeceğini düşünmüştür.
Moriah ve Kaido'nun olayına dair net bir şey diyemem. Çünkü pek bilgi verilmedi.

Mihawk ve Shanks'in kapışmaları benim açımdan çok matah bir şey değil. Beyazsakal geçmiş hakkında konuşmayı seven bir adam. Onun bahsetmesi düelloları çok önemli kılmıyor bana göre.

mihawk wano"dan gelme bir kılıçustası olabilir mi?kendini dünyaya kabul ettirmek için oradan geçmesi lazım ama wg"nin bile giremediği söylendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık