O zaman olmaz. Meyve yenilenme süresi var. Yine de her meyvenin 50 yıl limiti olmayabilir de.sanırım soru şöyle şuanda var olan tüm meyve kullanıcıları ölse yada 50 yıl sonra ölse ve aynı annı anda ölseler belirli bir yenilenme süresi boyunca hiç meyve kullanıcısı olacakmı .
birde sanırım başlangıç bölümlerinde 50 tane meyve var gibi birşey hatırlıyorum ama şimdiki durumu düşününce 100 bile az geliyor sence herhangi bir japon mit 'inde 100- 200 arasında şeytanla alakada kötü üne sahip bir sahı varmı çünkü var olan tüm sayılar isimler modeller hepsinde bir temel var acaba bu sayı ile ilgilide bir sayı varmıdır varsa açıklarmısın saygılarımla
Sanmıyorum. Oda'nın uydurduğu şeylerdir muhtemelen. Bazı meyveler mitoloji ile özdeşleşse de Tekerlek Meyvesi için kötü ruh bulunamaz sanırım.
En güçlü adamlardan biri. 340.000.000 durmuş ödülü var adamın. Bağlantılarının sağlam olmasından ötürü çok önceden Shichibukai olmuştur. "Beyazsakal'ı da durdurabilirdi." derdim ama gücünü net olarak bilmediğimden elim kolum bağlı. Bence durdururdu.Benim anlamadığım tek nokta marineford savaşında Doflamingo sanki çocukla oynar gibi Jozu gibi çok güçlü hatta hakisi'de var çok rahatlıkla durdurdu'ki bu bir şey değil tek hamlede oars'ın bacağını kesti shickubai arasında en güçlü olduğu burdan kesin 1 kere eger böyle bir güç yeteneği varsa Wb'yide rahatlıkla durdururdu jozu oars hiç zorlamadı bile keyfi için yaptı onları sadece sanırsam logia'lara karşı pek bir şey yapamıyor ama hakisi var mı yok mu bilemeyiz kim bu dof op alemindeki en güçlü kişilerden biri olabilir mi dünya hükümeti bile bundan korkuyor kafasına göre takılıyor.
Bu sefer resmini çekerlerse düzeltilir.Sanji'nin aranıyor resmi düzeltilir mi?
Açıklanmadı ama 100.000.000'dan fazla olduğu kesindir.Ace, WB korsanlarındayken ki ödülü hakkında bir bilgin var mı ?
Yok öyle bir şey.250.000.000 değilmi? jimbei eşit olduğuda söyleniyor.
http://www.korsanfan.com/forum/konu/6038-ryuumaRyuuma hakkında daha detaylı bilgiyi nasıl öğrenebilirim
Beyazsakal'ın tümen komutanları çok aşmış güçlü adamlar değillerdi. O perspektifden bakarsan normal olduğunu görürsün. Ivankov'dan başka adamları da olmalı. Çünkü hapisteydi.Ivankov'la ilgili merak ettiğim birşey var. şimdi bu adam dünyanın en çok aranan adamının yani Dragon'un en yakın adamlarından biri hatta başka adamını görmediğimiz için sağ kolu gibi düşünebiliriz belki. tamam Dragon'un gücünü tam olarak bilmiyoruz ama tahminen serinin en güçlü karakterlerinden olduğunu düşünüyoruz. devrim ordusu içinde komutan olan ve Dragon'un tek gösterilen adamı olarak Ivankov'un biraz daha güçlü olması gerekmez miydi? ne bileyim yenemese bile Akainu karşısında biraz daha direnebilseydi mesela. senin bu konudaki düşünceni merak ettim.