Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası soru-cevap kısmı değil mi yalnış yere mi yazdım. Sorularınızı alacağım diyende sendin.Teori sorulmaz diye birşey yazsaydın zaten sormazdım. Daha sorum olsada sormam zaten terslenmek de en gıcık aldığım şeydir. Bunu okudukdan sonra sorumu-cevabını ve bu yorumu silersen sevinirim.
Soru sormuyorsun, görüş soruyorsun. Geleceğe dair olan şeylere cevap verilmez, görüş sunulur. Soru-cevap kavramlarını öğrensen daha iyi olur bence.

smoker animede başlarken (müzikli kısımda) jimbei hiç görünmüyor sebebi sence ne olabilir
Sonradan jenerik değiştirilebilir.

paruj

bu sanji'nin burun kanaması olayı mangada da var mı yoksa anime de abartılıyor mu zaman geçsin diye? bir de animedeki çizimler gün geçtikçe kötüleşiyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor?

Zoro'da olan herşeyin sesini duyma ile ilgili mangada gördüklerimiz dışında herhangi bir bilgi var mı?Yorumu tam hatırlamıyorum yanlış olmasın Roger'in deniz krallarının sesini duyması bu güce ve D olmasına bağlanmıştı ve Rayleigh'te bu yüzden duyamadı denmişti.Zoro'da bir D demiyorum :D sadece güç ilişkisinin benzerliğini ne oranda onu merak ettim.

Smoker, bize gösterilen tüm Yonkoular ilk olarak lakabı ile tanıtıldı Shirohige, Akagami, Big Mom. Son olarak görmediğimiz tek Yonkou kaldı Kaidou, bu bir lakap mı yoksa özel isim mi? Bununla ilgili bir bilgi açıklandı mı? Lakapsa Türkçe anlamı nedir?

Alex Louis Armstrong

Bir Beyazsakal , Bir Shank'sın davranışlarına bakıyorum güçlerini baktığımızda bu adamlar hem konuşmalarıyla hemde güçleriyle dikkatimizi çekmiş saygımızı kazanmış insanlar ; Bir yandan ise Bigmom'a bakıyorum şeker düşkünü ufakcık birşey için ada'ları yıkan bir yonkou tipsizi en azından ben Onursuz bir tip olarak görüyorum ve tayfasınada fazla önem vermemekte en azından ast'lara ben bu yonkou'nun Luffy olmasa bile harcanmasını isterim hatta bir önceki arclara baktığımızda Luffy böle tipleri zorlansada yenmişti . Bu Bigmom içinde gerçekleşebilirmi sence en azından tayfanın güçlerinin bir kısmını gördük . Böle birşey mümkünmüdür ayrıyetten Bigmom hakkında'ki görüşlerinide alabilirmiyim ?

bu sanji'nin burun kanaması olayı mangada da var mı yoksa anime de abartılıyor mu zaman geçsin diye? bir de animedeki çizimler gün geçtikçe kötüleşiyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor?
Mangadan birebir uyarlıyorlar o kısımları. Abartma yok yani. Animeyi izlemiyorum ama sana öyle gelmediğine eminim.

Zoro'da olan herşeyin sesini duyma ile ilgili mangada gördüklerimiz dışında herhangi bir bilgi var mı?Yorumu tam hatırlamıyorum yanlış olmasın Roger'in deniz krallarının sesini duyması bu güce ve D olmasına bağlanmıştı ve Rayleigh'te bu yüzden duyamadı denmişti.Zoro'da bir D demiyorum :D sadece güç ilişkisinin benzerliğini ne oranda onu merak ettim.
Zoro herşeyin sesini duymuyor, nefesini hissediyor. İkisi farklı şeyler.

smoker bi arkadaştan duydumda.ODA galiba bir yerde konuşma yapmış..tayfanın son üyesi eski bir düşman olacak demiş..yani enel,croco,aokiji falan olabilir diyede yorum yapmışlar..One piecete senin üstüne database yoktur..Habern varmı böyle bir diyalogtan?
Haberim yok. Oda böyle bilgileri dışarı kesinlikle vermez. Adam dövüş sorularını bile yanıtsız bırakıyor.

Smoker, bize gösterilen tüm Yonkoular ilk olarak lakabı ile tanıtıldı Shirohige, Akagami, Big Mom. Son olarak görmediğimiz tek Yonkou kaldı Kaidou, bu bir lakap mı yoksa özel isim mi? Bununla ilgili bir bilgi açıklandı mı? Lakapsa Türkçe anlamı nedir?
Özel isim olsa gerek. Çünkü kanji halini çevirdiğimde otoyol anlamına geldiğini gördüm.

Bir Beyazsakal , Bir Shank'sın davranışlarına bakıyorum güçlerini baktığımızda bu adamlar hem konuşmalarıyla hemde güçleriyle dikkatimizi çekmiş saygımızı kazanmış insanlar ; Bir yandan ise Bigmom'a bakıyorum şeker düşkünü ufakcık birşey için ada'ları yıkan bir yonkou tipsizi en azından ben Onursuz bir tip olarak görüyorum ve tayfasınada fazla önem vermemekte en azından ast'lara ben bu yonkou'nun Luffy olmasa bile harcanmasını isterim hatta bir önceki arclara baktığımızda Luffy böle tipleri zorlansada yenmişti . Bu Bigmom içinde gerçekleşebilirmi sence en azından tayfanın güçlerinin bir kısmını gördük . Böle birşey mümkünmüdür ayrıyetten Bigmom hakkında'ki görüşlerinide alabilirmiyim ?
Herkesin farklı özellikleri vardır. Beyazsakal dünyanın en çok korkulan korsanıydı. Bir kişiden niye korkarsın? Sen sadece bize gösterilen kısımları değerlendirmişsin. Bu adamların gösterilmeyen hayatları da var. Shanks dünya umrunda olmadan yaşayan biri. Onura önem vermiyor. Koca Ana'yı sadece bir sayfa gördük. Bu yüzden nasıl biri olduğuna dair net bir yorum yapamayız. Bu kadın 2 yıl önce de Yonko'ydu. Yani bulunduğu konumu hakediyor. Luffy ve tayfasının bir Yonko indirmesi şuan için imkansız. Koca Ana ya da bir başkası farketmez. Ancak Enel gibi ters bir gücü falan olursa yenebilir.

- Magellan Logia mıdır ?
- Eğer logia ise Luffy Magellan'a yumruk attığında nasıl gerçek vücuduna vurabildi.
- Magellan'a hakili vurduysa zehir nasıl etkili oldu ?

Aslında Magellan'ın güçlerini tam olarak algılayamıyorum , inanılmaz derece güçlü bir meyve çünkü. Özellikle de kırmızı hale dönüştüğünde.
Magellan koramirallerden daha güçlü öyle göründü , ama amiral seviyesinde midir merak ediyorum.

- Magellan Logia mıdır ?
- Eğer logia ise Luffy Magellan'a yumruk attığında nasıl gerçek vücuduna vurabildi.
- Magellan'a hakili vurduysa zehir nasıl etkili oldu ?

Aslında Magellan'ın güçlerini tam olarak algılayamıyorum , inanılmaz derece güçlü bir meyve çünkü. Özellikle de kırmızı hale dönüştüğünde.
Magellan koramirallerden daha güçlü öyle göründü , ama amiral seviyesinde midir merak ediyorum.
1. Paramecia.
2. Birinci cevapla bu sorun ekarte oldu.
3. Haki ile vurmadığı içindir.

Amiral seviyesine yakın bir gücü var, ama durdurulamaz biri olmadığını gördük.

hocam roger'da haki olmayabilir demişsin benim sorumda o zaman roger h.haki'nin üstünde bir güç keşfetmiş olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık