Acenin Dai Enkai: Entei saldırısındaki koskoca Alev topunuda karanlığamı yolladı yani ?
BB Karanlık defansını (Kurouzu yada karanlık duman) aktif etmediğinde aldığı saldırılardan hasar alıyor ama karanlık defansını aktif edince saldırıyı karanlığa yolluyor değilmi ?
eğer öyleyse BB Magellandan aldığı Hydrayı önceden bilip Karanlığını aktif etseydi karanlığa yollayabilirmiydi ?
BB saldırılardan acı hissediyor ama logia olduğu için azından burnundan kan akmaması lazım diye düşünüyorum. WB olayında WB hakili bisento vurduğu için omuzunun kesildiğini kan fışkırdığını düşünüyorum ama bu seferde aklım ID deki Luffy vs BB Jet Pistol Olayı geliyor. Luffy BBnin karnına jet pistol çakıyor BB duvara yağışıyor ve kafasından kan geliyor ? Ne yani BB saldırıyı karanlık defansı aktif değilken alınca vücudu kesiliyor/deliniyor mu yoksa sadece acımı alıyor ?
1. Başka türlü o büyüklükte bir saldırıyı karşılayamazdı.
2. Öyle olduğunu düşünüyorum. Çünkü Ace'in saldırısından hasar almadan kurtuldu. Bunun haricinde ufak çaplı yaraları da iyileşiyor.
3. Yollayabilirdi.
4. Eğer Teach elementine dönüşebilseydi dediğin doğru olurdu. Eğer Teach savunmasını aktif hale getirmemişse, normal biri gibi etkilenir darbelerden.
Karasakal adamlarını hapisten ne zaman kaçırdı.Eski mangalara bakıyordum Duval Krallığını onlar yok etmiş,ama asker taa marineford savaşı sonrası rapor veriyor mahkumların öldüğünü felan şimdi arada uzun zaman var ?Anlamadım açıklayabilir misin?
O adam kaçırma olayı tayfaya sonradan katılanlar. Davul Adası'nı bastığı elemanlar Mock Town'da da yanında olan adamlardı. Liste şöyle;
İlk tayfa, Marshall D. Teach, Laffitte, Jesus Burgess, Van Augur, Doc Q, Stronger.
Sonradan gelenler, Catalina Devon, Shiliew, Vasco Shot, Avalo Pizarro, Sanjuan Wolf.
Geçenlerde Zeff ile ilgili konuları okuyordum orada ki arkadaşlar Zeff'in 1 yıl boyunca yeni dünyada dolaştığını söylüyorlardı.Ben bunu grand line olarak biliyordum.Hangisi doğru?
Grand Line'da kaldığı söylendi, ama Zeff, Grand Line'ın ilk yarısı için "cennet" benzetmesi yaptı. Bu yüzden Yeni Dünya'ya da gittiği düşünülüyor. Zaten hayali All Blue, bunun için tüm dünyayı dolaşması gerekiyor.