crocodile yener demişsin smoker mihawkta haki yok mu veya kılıcı ıslansa kesemez mi?1-)Değil.
2-)%50
3-)Crocodile yener.
crocodile yener demişsin smoker mihawkta haki yok mu veya kılıcı ıslansa kesemez mi?1-)Değil.
2-)%50
3-)Crocodile yener.
Hayır. Don, aslında vurgu gibi bir şey. Mangada öyle geçilmiş. Animeye yansıyınca da gurur gibi bir manya çektiler. Ondan öyle oldu.selam smoker kardeş bende bir soru sormak istedim ne zamandır aklımda bu Franky nin gemici ustası vardı Tom onun bahsettiği DON ne anlama geliyor biraz anladım sanki gurur la ilgili bi şey gibi ama kafama takıldı şimdiden saol
Benim gördüğüme göre yok. Islak kılıç olayını akıl etmek var bir, onunla Crocodile'a vurmak var iki. Akainu'yu nasıl ikiye böldüğünü unutma.crocodile yener demişsin smoker mihawkta haki yok mu veya kılıcı ıslansa kesemez mi?
tabi şimdi luffyde şansına buldu gerçi mihawk kılıcının boyutundan dolayı mı o kadar kesiş gücüne sahip?Benim gördüğüme göre yok. Islak kılıç olayını akıl etmek var bir, onunla Crocodile'a vurmak var iki. Akainu'yu nasıl ikiye böldüğünü unutma.
Yani. O attığı enerji dalgaları, kılıç sayesinde o kadar güçlü.tabi şimdi luffyde şansına buldu gerçi mihawk kılıcının boyutundan dolayı mı o kadar kesiş gücüne sahip?
gerçi mihawk da haki olsa buggy'i de keserdi teşekkür ettim smokerYani. O attığı enerji dalgaları, kılıç sayesinde o kadar güçlü.
Bence öyle olmuştur. En başta Kenbonshoku Haki olduğunu düşünmüştüm ama savaşta bariz hamleleri önceden fark edemedi.Smoker şu ana kadar gördügümüze göre mihawkta haki yok ama sence hakisizmı dünyanın en iyi kılıç ustası olmuştur
Skypie almışlardı heralde onu.impel downda luffynin kolunda bir sey vardı buggy onun hazineyi bulmada yardımcı olacağı için ondan istiyordu luffy onu ne ara aldı?
burdan bakabilirsin
Thriller Bark'tan topladıkları hazinelerin içinden aldı.impel downda luffynin kolunda bir sey vardı buggy onun hazineyi bulmada yardımcı olacağı için ondan istiyordu luffy onu ne ara aldı?
burdan bakabilirsin