Yoo o sayıyı özellikle defalarca kez izledim. Zoro'nun fedakarlığına hayran da kaldım ama Zoro fanları çok abartıyorlar bazen. Luffy lastik olduğu için onca saldırı almasına rağmen ayakta kalıyor. Kuma, Luffy'nin acılarını alıyor demişsin de o acılar aldığı hasarı oluyor işte. Savaş boyunca Moria'dan, Oars'dan onca hasar aldı. Öyle bir durum oldu ki sanki biz anti Zoro'cuymuşuz gibi algılanıyor. Olay Zoro fanların abartması başka bir şey değil. Aç mangaya bak bakalım Katakuri'nin o mızrağıyla yaptığı saldırıya Luffy sol tarafından bayağı büyük bir yara alıyor. O yorgunluğun üzerine yinede ayağa kalkıp savaşıyor. Zoro, Killer'den Luffy'nin aldığı hasarın yanında hasar bile sayılmacak bir yara almasıyla bayılması bir oluyor. Biz Zoro zayıf demiyoruz zaten. Kuma'dan aldığı o hasardan sonra bile ayakta durabildi. Kuma bile helal olsun be ne yiğitler var çekmişken bizim beğenmememiz mümkün değil. Luffy her anlamda Zoro'dan daha güçlü ve üstündür. Seri boyunca kaptanlar ve Sağ sol kollarının güçleri gösterildi durdu. Kaido'ya 9 tane samuray saldırdı etki etmedi. 5 tane süpernova saldırıyor etki etmiyor. Kaptanlarla yancıları arasındaki farkı anlamanız için söylüyorum. Luffy>>>>Zoro>Sanji. Roger tayfasında da durum buydu. Big Mom tayfasında da durum buydu. Shirohige tayfasında da durum buydu. Kaido korsanlarında da durum bu. Karasakal tayfasında da durum bu. Hatta Buggy korsanlarında da durum bu. Zoro hiçbir zaman Luffy'ye yakın olmayacak bu serinin dinamiklerine ters bir durum olur.