İftira değil ki Mangada varİftira da atar olmuşsunuz. Köşeye sıkışan Zoro fanı bu noktada iftira da atıyor demek ki.
İftira değil ki Mangada varİftira da atar olmuşsunuz. Köşeye sıkışan Zoro fanı bu noktada iftira da atıyor demek ki.
At sayfalarını görmek istiyoruz.İftira değil ki Mangada var
Çok attım Alpa, git Hordy vs Lütfü’yü oku. Jinbe kan bağışı falan yapıyordu.At sayfalarını görmek istiyoruz.
Okudum ben Hordy'nin ısırıgından sonra bayılan Luffy görmedim. O yüzden at diyorum. Boş yapıyon.Çok attım Alpa, git Hordy vs Lütfü’yü oku. Jinbe kan bağışı falan yapıyordu.
Ondan dolayı bayılıyor bunları zamanında çok tartıştık kabul etmek istemiyorsun sadeceOkudum ben Hordy'nin ısırıgından sonra bayılan Luffy görmedim. O yüzden at diyorum. Boş yapıyon.
Bölüm burada Manga oku demeden önce kendin oku dostum. Kendiniz rezil etmeyin. Zoro'nun bayılışına bir çözüm bulamadık bari Luffy'e çamur atak öyle kapiyak diyonuz.Ondan dolayı bayılıyor bunları zamanında çok tartıştık kabul etmek istemiyorsun sadece
O zaman sopa Zoro'yu tekler.Zoronun karşısına ejderha haliyle çıkmazsa sakıntı büyük
Ya hadi geç bu işleri. Bir de sözde objektif takılıyorsun. Bir de gelip bana ikidir boş yapıyorsun kendinizi rezil etmeyin ayağı çekme.Bölüm burada Manga oku demeden önce kendin oku dostum. Kendiniz rezil etmeyin. Zoro'nun bayılışına bir çözüm bulamadık bari Luffy'e çamur atak öyle kapiyak diyonuz.
Al bölümü oku.
https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-641.html
Sonra gel aynısını yine söyle.
Bölümü okudun ve cevabını aldın herhalde.anga sayfasıyla geldik yine sonunda Manga sayfası ile gelen biziz. İstersen Zoro'nun bayılışını da atayım buraya.Ya hadi geç bu işleri. Bir de sözde objektif takılıyorsun. Bir de gelip bana ikidir boş yapıyorsun kendinizi rezil etmeyin ayağı çekme.
Adam tek bir darbe yiyor o darbenin devamında bayılıyor. Aynı adam 2y önce Lucci dövüşünde bu darbelerin kralını yiyor. Zoro da öyle adamın dayanıklılığı malum gelmişsin ölürdü yazıyorsun. Sonra da pişkin pişkin kendinizi rezil etmeyin al bölümü oku diyorsun.
Zoro Hiyori'yi görünce kendini bıraktı orada.Kızın hayatı tehlikede olsa devam ederdi.Luffy'nin tb arcı gibi arclarda kendisini bırakması gibi oldu siz kullanıyordunuz bu argümanı hatırladınız mı ?Bölümü okudun ve cevabını aldın herhalde.anga sayfasıyla geldik yine sonunda Manga sayfası ile gelen biziz. İstersen Zoro'nun bayılışını da atayım buraya.