Mangakası kafalardaki seinen ve shounen algısına ait bütün kalıpları on numara kullanıyor. Kendine has bir atmosferi var bu yüzden HxH'nin.Seinen mi, shounen mi olduğu belli olmayan bir seri.
Mangakası kafalardaki seinen ve shounen algısına ait bütün kalıpları on numara kullanıyor. Kendine has bir atmosferi var bu yüzden HxH'nin.Seinen mi, shounen mi olduğu belli olmayan bir seri.
Shounen elementleride çokça var.Nasıl belli değil çok net Seinen.
Adam serisinin yayınlandığı derginin hedef yaş kitlesini zerre umursamıyor. Keyfine göre yazıyor her şeyi. Bu yüzden bu kadar güzeldir belki.Seinen mi, shounen mi olduğu belli olmayan bir seri.
Hangisi daha fazla ama Seinen bana kalırsa daha fazla he ama bir Berserk kadar seinen değil ama yine Shounende olmayacak kanlı sahneler var.Shounen elementleride çokça var.
O ne oluyor? @RocheFelix @Riful @Aiden 'in okuduğu yetişkin ama kız çocuğu gibi olan tipleri içeren harem serileri mi?shojo seriler daha güzel. ??
Aşk serileri.O ne oluyor? @RocheFelix @Riful @Aiden 'in okuduğu yetişkin ama kız çocuğu gibi olan tipleri içeren harem serileri mi?
Ha işte! Rezalet seriler onlar. Onu okuyan izleyen izdivaç programı da izler.Aşk serileri.
Yine ne okuyorum ben şimdi, aşk serilerini severim ayrıca Kaguyasama buna giriyor muO ne oluyor? @RocheFelix @Riful @Aiden 'in okuduğu yetişkin ama kız çocuğu gibi olan tipleri içeren harem serileri mi?