Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son Okuduğunuz Manga

Aslinda hafif söyle çerezlik şeyler okumaya ya da izlemeye ihtiyacım vardı ama ne hikmetse Dororo'yu izlemeye basladim, shounen olmasina rağmen beklediğimden daha çok şiddet, vahşet sahnesi varmış. Başlayınca da birakamadim.

Kasane'yi çok sevdiğim için aynı mangakanın Ima Kako diye kısa bir mangasını okudum ama o bayağı vasattı.

Chainsaw Man

Aslında yıllar önce part 1'i belli bir yere kadar okumuştum ancak devamını getirmemiştim. Bu ay tekrar bir girdim. İnanılmaz eğlenceli, akıcı, sıradaşı bir seri. Zaten bildiğim kadarıyla MyAnimelist popülerite sıralamasında ikinci sırada. Gıcık eden edgy gelen şeyler çok ancak akıp gidiyor okurken, sıkılmıyorsun. Fujimoto'yu takibe almayı planlıyorum bu sebeple. Diğer mangalarına da göz atmayı planlıyorum Fire Punch ve Look Back. Gerçi hemen hemen her işi uyarlama alıyor. Lobisi olduğu falan konuşuluyor hatta. :') Çok ilerici bir yazar, çoğu shounen mangada olmayan şeyler var. Eşcinsel-trans karakterlerini karikatürize etmiyor, onlara komedi malzemesi gibi davranmıyor, diğer karakterlerine davrandığı gibi davranıyor. Özellikle eski nesil shounenlerde olan cinsiyetçi bir tavrı da yok.

Bonus: Oyasumi Punpun okuyorum ekstra olarak ona da yeni başladım.

Zetman'i bitirdim meğer act 1'imiş ama devamı da olmamış... şimdi Until Death Do Us Apart okuyorum 70 bölümü su gibi aktı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık