Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son Okuduğunuz Manga

Bu mangayı okuyalı çok zaman geçtiyse bunları hatırlamazsın gerçi.:)
Hemen okuruz. Okuma alışkanlığım da giderek düşüyorken eski serilerden okuyup yorumlamak iyi olur. Tabi senin de güncel önerilerin olursa belirt onları da değerlendiririz :sapkali:

Birkaç gün önce yokluktan Solo leveling bitirdim daha sonra başka seri bakayım derken baktım herkes level kasıyor ben de okuma için yapayım bunu dedim :gamyon:

Kayıtsız kalmaya çalışsam da bunu sinir krizine girmeden okumak çok zor, küplere binmeden okuyabildiysen sana çok saygı duyuyorum Onibi.:respect: 2. cildin sonuna geldim, nasıl bu kadar kötü olabiliyor ya yaptığı her şey yanına kalmayacaktır eminim, geçmişini de gösterecekler diye düşünüyorum. Evin hanımını şüphelenip kızın geçmişini öğrenmek için yola çıktığında öldürdü çünkü. Doktorun da sırf estetik cerrahi olmadan kızın hangi noktaya gelebileceğini görmek adına yardımsever davrandığına inanmıyorum açıkçası, bunun altından başka bir şey çıkacak gibi geliyor.🤔 Bu mangayı okuyalı çok zaman geçtiyse bunları hatırlamazsın gerçi.:)
Birkac ailevi saglik nedeniyle anca simdi okuyabildim. 3. cilde geldim. Valla yalan yok baya unutmusum abla ya :agla: Doktorda bi Johann havasi var sanki di mi asdjksadjakls

Yorumunu okur ben de yorumlarim. Uzun yorumlar yazamiyorum ama olsun :rolleyes: Baska okudugun seriler olursa da eklersin buraya onlara da goz atarim elimden geldigince
Kısa tutmaya çalışsam da ondan, bundan, şundan bahsedince bazen gereksiz uzuyor benim de.🙈 Sıkı takip ettiğin için kesin görmüşsündür ama Skip to Loafer serisi var, okumadıysan ya da izlemediysen tavsiye ederim, tatlı bir seri.:) Seinen kategorisinde olsa da birçok açıdan shoujoyu anımsatıyor. Gençlerin sosyal sorunları, hayattaki yollarını bulma çabası, yetişkinlerin hayatlarındaki çeşitli problemler falan. Eskiden beri gördüğüm Şibumi kitabına başladım ben de bakalım, bu hafta beni oyalayacak gibi gözüküyor.

Webtoon da sayılıyorsa "Gel Beni Al"
Öneririm. Çizimleri ve hikayesi güzel. Başladım mı güncele gelmeden duramazsın

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık