Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Dizi

Gelmedi ellam, ben de bekliyorum yeni sezonu.Yeni sezonda Walter White'yi canlandıran Bryan Cranston olacak deniliyordu ama...

Baktım, 10 bölüm olacak dizi Ekim 2026'da geliyormuş. Walter White yokmuş :(

https://www.tvinsider.com/1210837/dexter-resurrection-season-2-cast-premiere-date-details/
Keşke Valter ölmemiş olsaydıda Breaking bad bir şekilde devam etseydi ama şu piç kurusu Jessi olmasın yada Valter o it alnının çatından vursun. :D

Colony (2016-2018)

Yayınlayan Kanal: USA Network
Sezon Sayısı: 3
IMDb Puanı: 7.3
Türü: Bilimkurgu, Aksiyon, Macera, Dram
Durumu: İptal edildi
Baş Roller: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson

Colony, dünya dışı bir gücün Dünya’yı kontrol altına aldığı yakın gelecekte geçen sürükleyici bir bilim kurgu dizisidir. Los Angeles yüksek duvarlarla çevrilmiş, sıkı kuralların uygulandığı bir işgal bölgesine dönüşmüştür. Eski FBI ajanı Will Bowman ve eşi Katie, kaybolan oğullarını bulmaya çalışırken kendilerini işgal yönetimi ile direniş hareketi arasındaki tehlikeli çatışmanın içinde bulur.

Bu aralar çeviriyle fazla uğraşmadığımdan tekrardan dizi izlemeye başladım. Colony son üç bölüme kadar izleyip ara verdiğim bir diziydi. Klasik dünyayı istila eden uzaylı konseptinin epey dışında kalan bir yapım. Bir noktada uzaylılara bile hak vermeye başladım. Dizi basit bir çocuk bulma konusundan girdi, ama konu çok başka yerlere gitti. Çok büyük bir potansiyeli varmış, ama iptal ederek yazık etmişler. Bir de devam edecekmiş gibi bitti üçüncü sezon, devamında ne olacağını cidden merak ettirdi. Sağlık olsun. Bu tarz konsept sevenler iptal olmuş olsa da bu diziye şans versin bence.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık