Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Trillion Game

Vurdulu kırdılı değil. Seinen bir seri. Girişimcilik, gözü karalık, piyasa rekabeti üzerine bir anime. Eğlenceli bir animeydi.
Joker game gibi birşeyse bir gün izlerim sağol :good: bunlardan haberdar olması biraz zor çünkü vakit kaybı çok seri var.

Sherlock Holmes hikayesine farklı bir açıdan bakış, anti-hero baş karakter var. tam bir suç dehası 1. sezonu bitirdim sıra ikincisinde

Devil My Cry
Şahsen oyununu oynamayan biri olarak rahatlıkla izliyorum oyununa göz gezdirince oynasam gram zevk almazdım hissi verdi.

Sjw zırvaları yok ama çok ahlaki ikilemde kalınıyor karakteri gereğinden fazla sünepe yapıyor gözümde.Diğer animelerin şeytan tasarımlarından pek bi farkı yok o açıdan aşırı sıradan kalmış.
10/6.5 derim bayatlamış konusu karakterleriyle iyi yine.

Devil My Cry
Şahsen oyununu oynamayan biri olarak rahatlıkla izliyorum oyununa göz gezdirince oynasam gram zevk almazdım hissi verdi.

Sjw zırvaları yok ama çok ahlaki ikilemde kalınıyor karakteri gereğinden fazla sünepe yapıyor gözümde.Diğer animelerin şeytan tasarımlarından pek bi farkı yok o açıdan aşırı sıradan kalmış.
10/6.5 derim bayatlamış konusu karakterleriyle iyi yine.
Benim için çok bile bu puan :p Tabii, herkesin zevkleri ve renkleri farklı. ;)Ben zamanında 4 vermiştim.:artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık