Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

İppo'nun ilk serisini bitirdim.

Kurt, Kaplan, Ossan, Ayı, Kurbağa, Balık(Reiko) ve İppo hakkında yorum yapacaktım ama izlemek isteyenlere spoiler olmasın diye yazmıyorum bir şey.

Tavsiye edebileceğim bir seri ama ''Bu adam 1000 bölüm ne çizdi acaba...'' diye kendime sormadan edemiyorum açıkçası... Karakterlerin sürekli kendi kendine konuşup, korkuya kapılmaları da cidden bayıyor bir yerden sonra.

Noragami'nin bir tek çatıdan atlama sahnesi çok komikti. Komedi yönü çok da iyi değildi. Ama sondaki dövüş birçok dövüş odaklı animelerin dövüşlerinden sağlamdı yalnız.

İyiydi ya, eşofmanlı abimizin surat ifadeleri baya komikti hele gözler:D Tabii herkesin görüşü de iyiydi ama şimdi hakkını verelim:D:D:D
Yani ortalama derecede komikti diyelim. Bir Gintama, Arakawa Under the Bridge komedisi beklememek lazım. Ben bir de youkai'leri beğenmedim animede. Nerde Nurarihyon no Mago'daki karizma youkailer nerde Noragami'deki peluş oyuncaklar :(

Gintama nere o nere:oleyo2:
Çok komik değildi canım sadece ben güzel vakit geçerdim. Müziği baya iyiydi burda anlaşalım:)
Zaten eğlencelik bir animeydi ya. Ha o konudan dehşet bir şeyler çıkabilir yalnız. Mangasını okumuyorum ama baştan ciddi bir yapım olarak ele alınsaydı ve bu malzeme iyi kurgulanırsa çok güzel şeyler çıkabilirdi. Ben yine de umutluyum ikinci sezondan ama eğlencelik devam etmesini tercih ederim. Serinin birden ciddi bir havaya bürünmesini istemem. Çünkü belli hikayenin gidişatı da ona yönelik tasarlanmış. İkinci sezon gelirse yine 3 bölüm eğlencelik 1 bölüm hafif ciddi-hafif dram şeklinde gidecek. O ciddi bölümler de Nora'nın bahsettiği patrona yönelik araya serpiştirilmiş bölümler olur sanırım.

Edit: Yato'nun Sekki'yi çağırdığı sırada sözlerini söylerken arkada çalan müzikler dışında diğer müziklerini beğendim ben de.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık