Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Seto No Hanayome

Yaz tatilinde büyükannesini ziyarete giden Michishio Nagasumi, denize girdiğinde boğulma tehlikesi geçirir. O’nu boğulmaktan kurtaran ise genç bir denizkızı olan Seto San’dır. Ancak, San’ın ailesi mafyadır ve çok katı kuralları vardır. Eğer bir denizkızının kimliği, bir insan tarafından keşfedilirse; o insan ölmek zorundadır. Bu duruma tek istisna o insanın da ailenin bir üyesi olmasıdır. Böylece Nagasumi, San ile evlenmek zorunda kalır.

Fakat kızının bir insanla evlenmesinden pek de hoşnut olmayan San’ın babası ve ailenin bazı üyeleri Nagasumi’nin canı pahasına olsa bile ilişkilerini sonlandırmakta kararlıdır. Üstelik bir de Nagasumi’nin, San’ın bir denizkızı olduğunu diğerlerinden saklaması gerekmektedir.

Eğlenceli bi anime izlemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
Animeou'nun Fansub olarak hazırladığı, çevirisini "revo09" ve son kontrol ve encodesini "merhak" ın yapmış. Hazırlayan arkadaşlar Türkçe kullanımına gayet özen göstermişler, çeviriyi takip ederken burda nemek iştemiş düşüklük olmuş çevirirken herhalde diye düşündüğümü hatırlamıyorum. Çeviriye ek olarak gerekli bilgilendirme notlarını vermeleri benim hoşuma gitti.
Arkadaşlar izlediğimiz animelerde kimlerin çalışmasını izlemişsek bu konu başlığı başlığı altında çeviri ile ilgili görüşlerimizi de belirtsek iyi olur.. Takip edecek arkadaşlara daha iyi bir seyir keyfi sağlayabiliriz..
Seride birbirinden dehşet komedi sahneleri olmasının yanı sıra beni en çok kırıp geçiren sahne Masa-san'ın apayrı bir dünya olmasıydı. Masa-san dedin mi akan sular durur :oleyo2: Matrak ve güzel bir seriydi, bi' ara tekrar yapmak lazım...

Seride birbirinden dehşet komedi sahneleri olmasının yanı sıra beni en çok kırıp geçiren sahne Masa-san'ın apayrı bir dünya olmasıydı. Masa-san dedin mi akan sular durur :oleyo2: Matrak ve güzel bir seriydi, bi' ara tekrar yapmak lazım...
Parodi olarak çok sağlam bi seri cidden.. Hiç sıkmadan çok iyi yaymışlar seri içinde.. Masa-san aşırı erkeksi kişiliğinin yanında Lunar'ın tepkileri ve iki baba da harika :D

Allahını seven ghost in the shell'in izlenme sırasını bir yazsın Star wars gibi olmasın 2-4-1-3-5-6 diye gitmeyeyim :D

Magi: The Labyrinth of Magic

Tüccarlara hizmet ederek geçimini sağlayan Ali Baba’nın hayali, “Zindan” olarak bilinen, canavarlarla ve hazinelerle dolu gizemli kulelerden birini temizleyerek zengin olmaktır.Bir gün, Alaaddin adlı bir çocukla tanışan Ali Baba, Alaaddin’in “Cin” adlı gizemli güçlere sahip bir yaratığı kullanabildiğini öğrenince zindanları beraber temizlemeyi teklif eder. Yeni tanıştıkları Morgianna adlı köle bir kızı da kölelikten kurtararak yanlarına alan ikili zindanları temizlemek üzere yola çıkacaktır.

Çok keyifli ve sürükleyici bir seriydi. Ciassou'nun dediği kadarıyla mangadan atlayarak yapmışlar zaten bazı yerlerde belli oluyor bu. Anlamadığım kısımlar oldu o yüzden, ama ona rağmen güzeldi. Sürekli erteledim erteledim ama sonunda bitirdim ve rahatladım. :D

Allahını seven ghost in the shell'in izlenme sırasını bir yazsın Star wars gibi olmasın 2-4-1-3-5-6 diye gitmeyeyim :D
1. Ghost in the Shell (1995) ==> Movie
2. "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex" (2002) ==>(26 bölümlük ilk tv serisi)
3. Ghost in the Shell 2: Innocence (2004) ==> Movie
4. "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG" (2004) ==> (26 bölümlük 2. tv serisi)
5. Kôkaku kidôtai: S.A.C. 2nd GIG - Individual eleven (2005) ==> Movie (2. tv serisinin film versiyonu ister izle ister izleme)
6. Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society (2006) ==>Tv special
7. Ghost in the Shell 2.0 (2008) ==> Movie (1. tv serisinin yeniden yapımı ister izle ister izleme.)
8.Ghost in the Shell: Arise - Border:1 Ghost Pain (22 Haziran 2013) - Movie
9.Ghost in the Shell: Arise - Border:2 Ghost Whispers (30 Kasım 2013) - Movie
10.Ghost in the Shell: Arise - Border:3 - Movie
11.Ghost in the Shell: Arise - Border:4 - Movie

Jojo's Bizarre Adventure (2012)

Tanıtım: Jonathan Joestar zengin, asil, herkesin arzu edeceği hayata sahip bir çocuktur. Dio Brando ise babasının ölmesiyle JoJo ailesine evlatlık gelmiş hırslı ve yetenekli bir çocuktur. Hikaye, Jonathan Joestar ve Dio Brando’dan başlayarak iki ailenin birkaç nesil boyunca birbiri ile olan mücadelesini konu almaktadır. (turkanime)

Yorumum: Gerçekten müthiş bir seriydi. Animasyon, ses ve müzik olarak öncelikle benden tam puan. Bizarre(tuhaf) kelimesinin hakkını tam anlamı ile vermişler. Senaryo olarak da oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Karakterler de bir o kadar iyi. Her iki Jojo'yu da çok sevdim. Olumsuz diyebileceğim tek nokta aşırı derecedeki açıklamalardı. Kendimi bazen gerizekalı yerine konuyormuş hissettim :D Kesinlikle izlemenizi öneririm. Nisanın başında serinin devamı da gelecek.

Çok sevdiğim açılışlarını da koyayım:
[video=youtube;8ZtGDSZie5I]http://www.youtube.com/watch?v=8ZtGDSZie5I[/video]
[video=youtube;TnHyj7G1kjI]http://www.youtube.com/watch?v=TnHyj7G1kjI[/video]

Gin no Saji

Ailesinden ayrı yaşamayı isteyen Yugo Hachiken, yatılı olan Oezo Tarım Lisesi'ne kaydolur. Hangi okula girerse girsin çalışkanlığı ile hiçbir yerde sorun yaşamayacağını düşünen Yugo yanılıyordur. Şehirde büyümüş biri olan Yugo, bu zorlu tarım hayatıyla acaba nasıl başa çıkacaktır?

daha önceden merak edip bir türlü başlayamadığım bir animeydi bu gün nasip oldu izledim 1. sezonu 11 bölümdü bir baktım bitmiş basit bir konusu var ama akış ve karakterler o kadar iyi ki nasıl bittiğini anlamadım bunda türünün slice of life olması ve yaz mevsimlerimin tarım ve hayvancılıkla geçmesininde etkisi de olmuştur muhtemelen
izlediğim iyi animelerdendir diyebilirim tavsiye ederim

Roronoa Zoro

Initial D. I-II-III-IIII

toplamda 4 seri olarak yapılmış ama 3.serisi movie şeklinde
gayet güzel bir yarış animesi genel olarak puanlarsak 8 /10 eder
birtek çizimleri biraz kötü
konusu :
Takumi Fujiwara, yerel bir tofu dükkanının sahibinin saf ve durgun karakterli oğludur.
Her gece babasının eski Trueno AE86 model arabası ile tofu teslimatına giden Takumi,
arabayı çok iyi kullanmakta olduğunun farkında bile değildir.
Bölgenin amatör yol yarış takımı üyeleri olan arkadaşları ile takıldıkça,
arabalar, yollar ve yarışlar üzerine bir çok şey öğrenir. Takumi'nin yarışçılık macerası,
bir gece bölgenin en iyi amatör yarış takımlarından olan Akagi Red Sun'ın en iyi yarışçılarından birini şaşırtıcı şekilde yenmesi ile başlar.
Çok güzel anime ya 4. sezonu izlemedim...
Ona başlıyacam şimdi ... Çevirmenlere sesleniyorum ne olur çeviirin şu 5. Sezonu...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık