Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Kiba - Zaichii Fansub

Konu:
Zedd, Calm şehrinde yaşayan 15 yaşında bir çocuktur. Kendi günlük hayatı tarafından engellenmektedir ve dışarıda bir yerde daha dolu yaşayabileceği bir yer olduğunu hissetmektedir.
Bir gün, esrarengiz bir rüzgarın davetiyle Zedd, "cevabın" orada olabileceğini ararcasına, bir uzay-zaman yarığının içine dalar.
Rüzgarın üzerinde süzülerek, savaşçıların "Shard Caster" olarak bilindiği ve "Shard" olarak bilinen sihirli kristalleri kullanarak birbirleriyle sürekli savaştıkları bir dünyaya varır.
Shardların gücüyle, Shard Caster'lar sihir kullanabilir ve "Spirits" denen canavarları kontrol edebilirler. Bu güçten etkilenen Zedd de bir Shard Caster olmayı amaç edinir. Ancak, vücudunun içinde "Amil Gaul" denen çok güçlü bir Spirit'in bulunduğunun henüz farkında değildir. Bu Spirit dünyanın geleceğine etki edecek gücü barındırmaktadır.
Tür:Macera, Fantastik, Shounen

51 Bölümlük [ 37 bölümü çevirmişler ] Güzel bir seri bana Şamanking'i hatırlattı izlenesi bir seri bitmesini bekleyecektim ama daha seriyi bitirmemişler + Fansub olduğunuda unutmamak gerek tek eksik yanı konusu biraz sığ ama dünyası güzel.
Birde Fansubdaki yazıları yatarak okuyamıyorum o kötü olmuş :oleyo2:

http://www.zaichii.com/kiba-3751-zaichii-fansub-t138.0.html
http://www.zaichii.com/downloads/cat=8;sortby=date;orderby=desc;start=20

D.Gray-man

Tanıtım:
Genç bir exorcist olan Allen Walker, Millenium Earl’ün yarattığı Akumaların eski formlarını görmesini sağlayan lanetli bir göze ve bir tür anti-Akuma silahı olan sol kola sahiptir. Allen, hocası tarafından İngiltere’de kendisi gibi diğer Exorcist’lerin bulunduğu bir karargâha gönderilir. Innocence taşıyan son derece nadir insanlardan biri olan Allen, Black Priest organizasyonuna katılarak Millenium Earl’ün planlarına karşı savaşmaya başlar. Yollarında ilerledikçe sorular, özellikle de Allen’ın geçmişiyle bağlantılı olan sorular, ortaya çıkmaya başlar.
Nihayet bitti bu seride, denildiği gibi animenin ikinci yarısında 50. bölümden sonra açılmaya başladı ama yinede ikici yarısı da öyle çok ahım şahım bir anime değildi, şöyle bir değerlendirmek gerekirse;

Hikaye arka planı ve dünya yapısı oturaklı değildi,
Belirli bir güç sistemi ve buna bağlı olarak düzgün bir güç dengesi yoktu,
Dostluk kardeşlik temaları gereğinden fazla ön plandaydı(tabi bazısı için iyi olabilir bu ama ben hiç hazzetmiyorum),
Ve anime çok ortada bir yerde bitti,

Shonen edebiyatını seviyorsanız ve ayrıntılara fazla takılan biri değilseniz zevk alarak izlersiniz diye düşünüyorum, devamı olsa şuan izlemeye devam ederdim bende..

Kotonoha no Niwa

Lise öğrencisi Takao yağmurlu günlerde okulu asıp şehirdeki japon bahçesinde bulunan kamelyaya giderek çizimleri üzerinde çalışmaktadır. Yine yağmurlu bir günde çizim yapmaya gittiği kamelyada gizemli bir kadın olan Yukino ile karşılaşır. Film Takao ile Yukino'nun yağmurlu günlerde kamelya altında buluşmalarını ve zamanla aralarındaki bağın derinleşmesini işliyor.

Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli çizimlere sahip olan anime kesinlikle buydu, filmin her karesi görsel bir şölendi desem yeridir, hikaye anlatımı çok samimiydi ve oldukça güzel işlenmişti, herhangi bir abartı yada atlanan bir detay yoktu, müziklerde oldukça iyiydi filmin atmosferine uygun yumuşak müzikler tercih etmişler,

Makoto Shinkai'nin o alışıldık melankolik tarzının güzel bir örneği olan bu filmi kesinlikle kaçırmayın derim.

One Outs

Hiromichi Kojima, saatte 134 km hızla koşabilen ve kumara daha çok
benzeyen One Out adlı bir tür beysbol oyununun tartışmasız lideri olan
Toa Tokuchi ile karşılaşır. Tokuchi, Lycaons ile ilginç bir anlaşma
imzalamıştır: Anlaşmaya göre dışarı yolladığı her top için 5 milyon yen
alacak ama kaybettiği her puan için 50 milyon yen borçlanacaktır.

Beyzbol sevmediğim için arada sıktığı yerler oldu ama Tokuchi-sama o yerleri hep kapadı. Finali hiç umduğum gibi bitmedi, hani biraz daha ilerlerler şampiyon olurlar falan gösterirler dedim ama tam yarısında bitirmişler. :/ Mangası devam ediyormuş gerçi ama çeviren grupta yok. :( Fakat Tokuchi-sama bende ki yerini çoktan aldı bile, artık o bir efsane benim için. :cool: Hele o son bölümde ki sahnesi yok mu of of adamım ya. :D

Gankutsuou

Hikaye uzak bir gelecekten 5053 yıllarında Alexandre Dumas'ın 1800
yıllarındaki romanından uyarlanmıştır.Viscount Albert de Morcerf ve
Baron Franz d' Epinay Ay'daki festivale giderler orada kendini bir
asilzade olarak tanıtan Kont Monte Cristo ile tanışırlar. Monte
Albert'e paris'te O'nu ziyaret edeceğine dair söz verir. Fransaya
geldiğinde oradaki köklü ailelelere kendini kabul ettirir. Lüks bir
şekilde yaşar ve oldukça gizemlidir. Cristo'nun gerçek ismi Edmond
Dantes'tir ve Morrel'li aile şirketi içi çalışan bir denizcidir.Haksız
yere bir şatoda hapsedilir ve orada Gankutsuou ile tanışır bundan sonra
hayatı değişecektir ve artık onun farklı düşünceleri vardır.

Henüz bitirmedim, 14. bölümdeyim ama şimdiden kaliteli bir yapım olduğunu söyleyebilirim ^^

Neon Genesis Evangelion

Yıl 2015, dünya büyük bir nükleer felaketten sonra toparlanmaya çalışmakta. Fakat Birleşmiş Milletler'e bağlı gizli ve özel bir organizasyon olan NERV'ün başka hedefleri var. Kadim metinlerde anlatılmış olan 'Angel'ların dünyaya gelişine hazırlanıyorlar. NERV'ün başkanı Gendo Ikari, yıllardır ayrı yaşadığı 14 yaşındaki oğlu Shinji'yi aniden Tokyo-3 şehrine çağırır. Niye çağırıldığını anlayamayan Shinji, Tokyo-3'e gelir gelmez şehre saldırmakta olan devasa bir Angel ve ardından NERV'in merkez üssünde babası ile karşılaşır.
Shinji daha bunların şokunu üstünden atamadan, Gendo Ikari oğluna, Shinji'in hayatında ilk kez gördüğü dev ve korkutucu bir mecha'ya girip üsse saldıran Angel'la savaşmasını emreder. Shinji başta reddetse bile, bunu yapmaya zorunlu kalacak ve hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır...

Direk başlayın.Robota da takılmayın fazla.Çok güzel bir anime.Ne varsa eskilerde var zaten.

Kotonoha no Niwa

Lise öğrencisi Takao yağmurlu günlerde okulu asıp şehirdeki japon bahçesinde bulunan kamelyaya giderek çizimleri üzerinde çalışmaktadır. Yine yağmurlu bir günde çizim yapmaya gittiği kamelyada gizemli bir kadın olan Yukino ile karşılaşır. Film Takao ile Yukino'nun yağmurlu günlerde kamelya altında buluşmalarını ve zamanla aralarındaki bağın derinleşmesini işliyor.

Şu ana kadar gördüğüm en kaliteli çizimlere sahip olan anime kesinlikle buydu, filmin her karesi görsel bir şölendi desem yeridir, hikaye anlatımı çok samimiydi ve oldukça güzel işlenmişti, herhangi bir abartı yada atlanan bir detay yoktu, müziklerde oldukça iyiydi filmin atmosferine uygun yumuşak müzikler tercih etmişler,

Makoto Shinkai'nin o alışıldık melankolik tarzının güzel bir örneği olan bu filmi kesinlikle kaçırmayın derim.
Az önce izleme fırsatı buldum bende. Arkadaşın dediği gibi gerçekten şahane geldi çizimleri banada. Ana konusu pek bir basit japon romantizm konusu olsada işlenişi gerçekten takdire şayan.

Bu türü birazda olsa sevenlerin bile izlemesini öneririm. 45 dk bir şey zaten...

Black Lagoon : The Second Raid

2.sezonuda bitirdim. Bundan sonrakiler OVA sanırım. Ben bu animeyi ne kadar bekletmişim bu kadar. Final bölümündeki endingi de ayrı bir güzeldi. Bu sezonda bildiğin arada insanlık dersleride verdiler ha. Felsefi mesajlar... Güzeldi. Özleyeceğim seni Revy-sama... :ehe:

Seitokai Yakuindomo

Tsuda Takatoshi, evine yakın olan liseye yazılan ve yeni başlayacak bir öğrencidir.Kayıt olduğu Ousai Akademisi sadece kızlara eğitim vermekte ve bu yıl karma eğitime geçmiştir.Erkeklerin %5 olduğu bu okula ilk adımını attığı an da öğrenci kurulundan 3 farklı kızla tanışır.Öğrenci kurulu başkanı onu da kurula istediğini söylerek kayıdını yapar. Takatoshi, kızlar tarafından sürüklenirken yeni bir şey fark eder.Kızlar daha erkeklere alışamamış ve utanma duyguları değişik olarak davranmaktadırlar.Bu 3 kız, hayatına birden dalmış ve tatlı bir şekilde karıştırmaya başlamıştır.

Tsuda'ya helal olsun o kadar sapığın içerisinde olmasına rağmen hala psikolojisi bozulmadı. Başkan ve Aria'nın sapıklıkları ayrı, hocanın ve kardeşinin sapıklıkları ayrı. :D Ayrıca Hata-san'ı unutmamak gerek bulunduğu her sahne kahkaha attığımı söyleyebilirim. :hhh: Hiç ummadık yereden çıkması ve konuşma tarzı beni bitiriyor. :D Çakallığına zaten hiç girmiyorum. :oleyo2: Tsuda'nın her sapıkça şakanın ardından verdiği tepki on numara. :alkis: Hagimura'ya ise çocuk dendiğinde bir anda sövmesi yok mu ahaha :D Özellikle başkan'ın yanlış anlamaları süperdi. :ehe: Seri her yönüyle muhteşemdi, gülmediğim bölüm yok diyebilirim. :alkis:

School Rumble

Tsukamoto Tenma'nın hiç kimselere söyleyemediği büyük bir aşkı vardır: Karasuma Oji. Ancak Karasuma-kun kısa süre içinde Amerika'da bir okula transfer olacaktır. Tenma, aşkını Karasuma-kun'a anlatabilmek için akla hayale gelmedik her yolu dener ama her seferinde bir aksilik çıkar. Tenma'nın ise haberi olmaksızın kendisine aşık olan bir başka genç vardır: Okulun kabadayısı Harima Kenji.

Bu sırada Tenma’nın durumuna yakın arkadaşları müdahale etmek ister. Bir anda Karasuma’nın Tenma'nın kendine olan aşkından, Tenma’nın da Harima'nın hislerinden bihaber olduğu ama söylemeye çalıştıkları ve bir süre sonra her şeyin daha da karışacağı bir okul yılı başlar.

tanıtımını okuduğumda pek güzel gelmemişti... ilk bir iki bölüm ısınma olarak kabul edilip biraz sabretmek lazım taki harimaya ısınıncaya kadar ondan sonrası zaten kendini izlettiriyor... ilk sezonu 26 bölüm... ama ilk sezonun tadını daha sonraki sezonlarda alamadım açıkçası harima olmasa sıkıcı olabilirdi... gülmek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim..

Btooom

Dünyada oyuncu sayısı milyonları aşmış olan online BTOOOM oyunu, silahların kullanılmadığı, herkesin birbiriyle çeşitli bombalar kullanarak savaştığı bir oyundur.

Ryouta Sakamato da gerçek hayatta sıradan, çok da başarısı olmayan biriyken, BTOOOM oyununda dünyaca tanınan Japonya'nın en başarılı oyuncularından biridir.

Ryouta bir gün nasıl olduğunu anlayamadan kendini tropikal bir ormanda bulur. Buranın neresi olduğunu ve nasıl geldiğini araştırırken bir adamın saldırısına uğrar. Kısa zamanda da adamın bir BTOOOM oyuncusu olduğunu, kendisinin de bir şekilde BTOOOM oyunu içerisine girdiğini fark eder.

Ryouta, oyun tecrübeleriyle kısa sürede kendisini saldıranı yendikten sonra, neler olup bittiğini araştıracak, bir yandan da BTOOOM dünyasında hayatta kalmaya çalışacaktır.

sabahlayıp bitirdiğim bi anime :D devamının geleceğine dair söylentilerin olması benim için yeterli... benim gibi izlemekte geç kalmış arkadaşlara tavsiye ederim :D

Baka to Test to Shoukanjuu

Hikayemiz kısaca "baka" denen Akihisa Yoshii etrafında geçmektedir. Okul öğrencileri, yerleştirme sınavında aldıkları sonuçlara göre sınıflara ayrılmaktadır. Sınıf A -en üst seviyedeki sınıf- oldukça rahat, her türlü imkana sahipken, Sınıf F yıkık dökük bir sınıfta ders görmeye çalışmaktadır. Aslında oldukça zeki ve A seviyesinde olan bir kız öğrenci -Mizuki Himeji- sınav esnasında hastalanması sonucu Sınıf F'ye düşmüştür. Ayrıca bu sınıfta -Akihisa'nın ilk senesinde onun suç ortağı olan-, sınıfın başkanı Yūji Sakamoto' da vardır.

Okulda yeni bir sistem geliştirilmiştir. Öğrenciler, aldığı notlarla güçleri belirlenen Varlıkları summonlayarak (yani çağırarak) başka sınıflardaki Varlıklarla dövüştürebilmektedir. Eğer güçsüz olan sınıf güçlü bir sınıfı yenerse, her türlü imkanlarını değiş-tokuş ederler (sınıfları ve gereçleri gibi).
Sınıf F'de, bulundukları durumdan dolayı Çağırma Savaşları'nı başlatır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık