bende sacit'in önerisiyle geçen hafta izledim 1. ve 2. sezonu ilkinde çok güldüm, üzüldüm ikincide ise resmen mahvoldum herkese öneririm @Red Hair Shanks 'in önerdiği gibi (Tiger and bunny) vakit geçirmek için değil harbi güzel seridir. bu arada red seriyi sıkılıp yarıda bıraktımClannad: After Story
İzlerken içim parçalandı, hani bu kadar odun bi insan olmasam kesin ağlardım
Sıkıldın mı ?bende sacit'in önerisiyle geçen hafta izledim 1. ve 2. sezonu ilkinde çok güldüm, üzüldüm ikincide ise resmen mahvoldum herkese öneririm @Red Hair Shanks 'in önerdiği gibi (Tiger and bunny) vakit geçirmek için değil harbi güzel seridir. bu arada red seriyi sıkılıp yarıda bıraktım
yada sırf sana bunu diyebilmek için yarıda bıraktım şaka bir yana 7 bölüm izledim fena değilde şu aralar izlemeyi planladığım daha güzel seriler var onları izliyomSıkıldın mı ?
Ecchi animelere mi sardın yoksayada sırf sana bunu diyebilmek için yarıda bıraktım şaka bir yana 7 bölüm izledim fena değilde şu aralar izlemeyi planladığım daha güzel seriler var onları izliyom
kardeş güzel diyince aklına o geliyorsa benim diye bilceğim tek şey 'hayatta başarılar'Ecchi animelere mi sardın yoksa
Hayır ben öylesine dedim güzel deyince aklıma direk o gelmedi yoksakardeş güzel diyince aklına o geliyorsa benim diye bilceğim tek şey 'hayatta başarılar'
seni suçlamamak lazım sonuçta sacit'ten anime tavsiyesi aldım dedimHayır ben öylesine dedim güzel deyince aklıma direk o gelmedi yoksa
Yanılmamışımseni suçlamamak lazım sonuçta sacit'ten anime tavsiyesi aldım dedim
şu aralar komedi izliyom yada dram, sohbeti gene başa döndürmeYanılmamışım