Dostum bu seri 25 bölümlük on numara atmosferi olan ve tatava yapmadan konuyu bağlayan aldığı puanı sonuna kadar hak eden bir seri. 13 bölüm ayrılmış şekilde nereden izledin ki sen ben yıllar önce izledim direkt 25 bölüm halindeydi her yerde.Fate/Zero
5/5 demem, ba-yıl-dım değil yani. Neden değil, öncelikle çok dağılmış. Özellikle ilk 2-3 bölüm müthiş dağınık. Tüm olayı dağınıklık olan Baccano, Durarara! gibi seriler bile bundan daha derli toplu. 13 bölümlük bir sezon için kritik bir hata bence. İkinci bir mevzu da orjinallik, açıklamama gerek bile yok zaten o kısmı. Üçüncü problem de, geleceği merak ettirmiyor.
Ufotable aradaki 7.5 yılda dersine iyi çalışmış ama bak onu öğrenmiş olduk bu seriyi izleyerek. Kimetsu no Yaiba'da, bu yukarıdakiler problemler giderilmiş.
558,219 MAL kullanıcısı 8.36 vermişler, çok be. Vallahi çok geldi bana. Yarım puan kafadan kısarım ben. 4/5 temiz.
25 bölümü bir bütün olarak düşün öyle bitir. Bu şekilde puanlamak bir filmin sadece yarısı hakkında fikir belirtmek gibi bir nevi.Fate/Zero
With the promise of granting any wish, the omnipotent Holy Grail triggered three wars in the past, each too cruel and fierce to leave a victor. In spite of that, the wealthy Einzbern family is confident that the Fourth Holy Grail War will be different; namely, with a vessel of the Holy Grail now...myanimelist.net
Fate/Zero 2nd Season
As the Fourth Holy Grail War rages on with no clear victor in sight, the remaining Servants and their Masters are called upon by Church supervisor Risei Kotomine, in order to band together and confront an impending threat that could unravel the Grail War and bring about the destruction of Fuyuki...myanimelist.net
Hangisi?Hentaiman pardon Devilman Crybaby.
Dostum milletine puanlarına göre o listedeki bütün serileri izliyormusun la harbi sıraya göre? Kolay gelsin ama sıra sıra hepsi hakkında araştırma yapıp içine sinenlere başlasan daha tatlı olur bence.Doğrudur, herkes senin yaptığın gibi yorum yaptı zaten.
Fate/Zero 2nd Season en popüler 100. anime şuan MAL'da. Bi 30 serim var şuan yani, hiçbir seriyi kayırmıyorum listede
Hentaiman Crybaby ile karar kıldım.Hangisi?
Yok yapım yılı olarak sordum.Hentaiman Crybaby ile karar kıldım.
2018 sürümünü izledim ben.Yok yapım yılı olarak sordum.