Gerçek vahşi batıda yaşasa tipinden dolayı linç edilme ihtimali olan femboylardan pek hazetmediğim için SBR'yi pek sevemedim.
Gerçek vahşi batıda yaşasa tipinden dolayı linç edilme ihtimali olan femboylardan pek hazetmediğim için SBR'yi pek sevemedim.
Femboy dediğin için ne desem bilemedim. Kitlendim. En sevdiğim part’ı sorgulamaya başladım. Haklısın...Gerçek vahşi batıda yaşasa tipinden dolayı linç edilme ihtimali olan femboylardan pek hazetmediğim için SBR'yi pek sevemedim.
Ya tamam güzel, ben çok dalgın izlemişim.. Hemen bir laf atma,çirkefleşme slkdnakdjaAferin la kaliteli seriden anlıyon. @Jiso ya bir türlü izletemedik bunu ama sen beğenmişsin. Nigrum>Jiso
Bir deGilbert aslında yaşıyormuş. Novelde gözüküyormuş sonradan. Gizli askeri bir projeye katılması gerektiğinden dolayı kendisini öldü gibi göstermiş. Bence ölü kalsa daha iyiydi Violet Gilbert olmadan anime boyunca daha iyi bir karakter haline geldiydi çünkü neyse.
Bu animenin bir filminin gelmesi düşünülüyordu ben orada gösterirler diyordum ama önce animeyi yapan şirkette yangın çıktı bir sürü insan öldü. Sonra da korona çıktı derken kaldı.
Jiso'ya laf yok ¬_¬Aferin la kaliteli seriden anlıyon. @Jiso ya bir türlü izletemedik bunu ama sen beğenmişsin. Nigrum>Jiso
Bir deGilbert aslında yaşıyormuş. Novelde gözüküyormuş sonradan. Gizli askeri bir projeye katılması gerektiğinden dolayı kendisini öldü gibi göstermiş. Bence ölü kalsa daha iyiydi Violet Gilbert olmadan anime boyunca daha iyi bir karakter haline geldiydi çünkü neyse.
Bu animenin bir filminin gelmesi düşünülüyordu ben orada gösterirler diyordum ama önce animeyi yapan şirkette yangın çıktı bir sürü insan öldü. Sonra da korona çıktı derken kaldı.
Nigrum > Jiso demişsin ama gözün yanılmış yanlış algılamışsın. @Jiso zayıf değil gamma knife yedi geçenlerde ondan sana öyle gelmiş.Aferin la kaliteli seriden anlıyon. @Jiso ya bir türlü izletemedik bunu ama sen beğenmişsin. Nigrum>Jiso
JoJo'da tipleri mi sorguladın az önce?Gerçek vahşi batıda yaşasa tipinden dolayı linç edilme ihtimali olan femboylardan pek hazetmediğim için SBR'yi pek sevemedim.
Oysa ata binişi bile bir başka güzel Johnny’nin...JoJo'da tipleri mi sorguladın az önce?
Jiso'ya laf yok ¬_¬
Novel izlemedim de şimdi orda Violet ile Gilbert görüşüyorlar mı, benim için önemli kısım o. Ha görüşmüyorlarsa salla ya :S
Ben Jojo'daki tipleri sorgulamadım sadece SBR'nin stilini sevmiyorum.JoJo'da tipleri mi sorguladın az önce?