Manga mi anime mi dersin?Anime birçok yerde mangadan farklı.
Manga mi anime mi dersin?Anime birçok yerde mangadan farklı.
Kesinlikle manga ama anime de fena değil.Manga mi anime mi dersin?
Anime mangayı terk ediyor ama daha güzel bence. Müzikleri güzeldi bu animenin. Hikaye kısmında ise manga olsun anime olsun güzel bir malzeme nasıl hiç edilir dersi veriliyor.Manga mi anime mi dersin?
Anime mangayı terk ediyor ama daha güzel bence. Müzikleri güzeldi bu animenin. Hikaye kısmında ise manga olsun anime olsun güzel bir malzeme nasıl hiç edilir dersi veriliyor.
Animeyi izledikten sonra mangayı baştan okuma seçeneği tercih edilmeli bence.
Anime'yi mi izliyorsun ?Esdeath'in şu aşk mevzusunu bende biraz saçma buldum :/ Ama bu sorun haricinde şuanlık iyi gidiyor. Nedense Favori karakterimdi Chelsea-chan kadar sevimli bir karakter yok Karakter acisindan da cok guxel.
Evet. Sonra mangayı okuyacağım.Anime'yi mi izliyorsun ?
Esdeath'in şu aşk mevzusunu bende biraz saçma buldum :/ Ama bu sorun haricinde şuanlık iyi gidiyor. Nedense Favori karakterimdi Chelsea-chan kadar sevimli bir karakter yok Karakter acisindan da cok guxel.
Esdeath'ın Tatasumi olayları olmasa nihai waifu olma durumu vardı ama Tatasumi gibi ibişe ilgi göstermesi beni derinden üzdü. Chelsea'nin tavırları çok hoş. Kedi gibi sevmelik bir canlı. Ama ben Leone'ciyim.
Ama en iyisi de bu
Hikaye güzel ilerliyor değil mi, beklendik bir ilerleme var ama beklenmedik çok şey de var.