Meeeh. Leorio işteYanlış cevap, baştan izle seriyi.
Bu Bradley mi ne, onun çocuğu niye Selim? Laf mi atıyorlar bize.
Meeeh. Leorio işteYanlış cevap, baştan izle seriyi.
Biri Führer gibi. Almanya - Osmanlı ittifak desek. Osmanlı'dan padişah baksak. Atatürk demek yemez zira. Yavuz Sultan Selim desek.Meeeh. Leorio işte
Bu Bradley mi ne, onun çocuğu niye Selim? Laf mi atıyorlar bize.
Iyi iyi güzel. Az daha çaba ile daha güzel olabilir.Biri Führer gibi. Almanya - Osmanlı ittifak desek. Osmanlı'dan padişah baksak. Atatürk demek yemez zira. Yavuz Sultan Selim desek.
1905'te doğmuş selim. 1984'üm 1948'de yazılmış olması gibi 1509'a baksak büyük depremi görüyoruz. Bayezid tırsmış. Onu almamış ondan. Koymuş Selim'i. Bu nasıl oldu?
Sahiden mi?Iyi iyi güzel. Az daha çaba ile daha güzel olabilir.
Evet.Sahiden mi?
Net bir seri veremem ama birinci olmayı hak ediyor diyebilirim. Aklıma takılan da HxH ama kısa ve öz olması sebebiyle bir adım daha öne çıkıyor gibi.Evet.
Sence bu seri en iyi anime yakıştırmasını hakediyor mu? Birinci diye başladım sırf
Hunter güzel bi anime de Hiatus x Hiatus durumu sanırım onları geri tutuyor sanırım. FMAB'de sistem, altyapı falan güzel kurulmuş şimdiye kadar da güzel yanı güçler ucmamis o güzel. Simya üzerinden güzel işlenmiş. Komedisi de yerinde. Sevdim ben. Benim 1 HxH şu an ama bakalım bitirince seriyi ne olacakNet bir seri veremem ama birinci olmayı hak ediyor diyebilirim. Aklıma takılan da HxH ama kısa ve öz olması sebebiyle bir adım daha öne çıkıyor gibi.
Sıkıntı çıkmaz. Tutarlı seri. HxH'nin ara vermesinin animeyle ilgisi yok ki, geç onu.Hunter güzel bi anime de Hiatus x Hiatus durumu sanırım onları geri tutuyor sanırım. FMAB'de sistem, altyapı falan güzel kurulmuş şimdiye kadar da güzel yanı güçler ucmamis o güzel. Simya üzerinden güzel işlenmiş. Komedisi de yerinde. Sevdim ben. Benim 1 HxH şu an ama bakalım bitirince seriyi ne olacak