Usta ilk iki sezon da güzel değilse niye izliyorsun?Tokyo Ghoul:re
En beğenmediğim sezon oldu. 4. sezona malzeme çıkarıcaz diye b*kunu çıkarmışlar resmen. Yani ilk 2 sezon da güzel değil de, bu bildiğin berbat yav.
Ben de öyle yaparım belki güzeldir güzel olacak falan diye. İzleyip "Ben bunu niye izledim şimdi ..¿" dediğim çok oldu.Usta ilk iki sezon da güzel değilse niye izliyorsun?
Valla ilk sezondan sonra izlemedim.Ben de öyle yaparım belki güzeldir güzel olacak falan diye. İzleyip "Ben bunu niye izledim şimdi ..¿" dediğim çok oldu.
Ben bıraktığımda ikiyi çekmişlerdi onuda izleyeyim aradan çıkarayım dedim. Arkadaş bence ilk iki sezon iyi değil diyerek iyimser konuşmuş bence Tokyo Ghoul One Piece'teki Foxy Korsanları arcından daha kötü bir anime.Valla ilk sezondan sonra izlemedim.
Ahahah. Göm göm.Ben bıraktığımda ikiyi çekmişlerdi onuda izleyeyim aradan çıkarayım dedim. Arkadaş bence ilk iki sezon iyi değil diyerek iyimser konuşmuş bence Tokyo Ghoul One Piece'teki Foxy Korsanları arcından daha kötü bir anime.
Müzikleri çok iyidir ayıp ediyorsun. Ayrıca mangası çok iyidir.Tokyo Ghoul:re
En beğenmediğim sezon oldu. 4. sezona malzeme çıkarıcaz diye b*kunu çıkarmışlar resmen. Yani ilk 2 sezon da güzel değil de, bu bildiğin berbat yav.
Trolle devam.Müzikleri çok iyidir ayıp ediyorsun. Ayrıca mangası çok iyidir.