Süper ya Eyvallah tarihi bilmiyordum. Şu Tadokoro'yu geriden aldıktan sonra o şarkıyla tırmandıkları bölüm aşık olmuştum seriyeHime Hime Suki Suki Daisuki Hime Himeeee
Devam sezonu bu ocakta başlayacaktı. 10 ocak olarak gözüküyor.
Süper ya Eyvallah tarihi bilmiyordum. Şu Tadokoro'yu geriden aldıktan sonra o şarkıyla tırmandıkları bölüm aşık olmuştum seriyeHime Hime Suki Suki Daisuki Hime Himeeee
Devam sezonu bu ocakta başlayacaktı. 10 ocak olarak gözüküyor.
+1. Diğer özel olan bölümleri de fena sayılmaz.Buda süper başladı. Daha 3 bölüm oldu ama çok güzel gidiyor. Tavsiye ederim
İnception'a benziyor dediler de izlemiştim zamanında ama izledikten sonra tüm Nolan sempatim yerini antipatiye bıraktı. Resmen adama düşman oldum o zamandan bu yana. Çalmanın da ötesinde aynısını yapmış ve de çaktırmamaya çalışmış.Bayağıdır anime izlemiyordum dün gece Paprika'yı izledim. Güzel filmdi özellikle iki müziği çok güzeldi. Dün gece 4 de izledim ayık kafayla bir daha izlerim.
Opening:
İzlerken bi tanıdık geliyor diye düşünüyordum bende ama hep anime olarak düşündüğüm için Nolan hiç aklıma gelmemişti. Söylediğin iyi oldu Dediğin gibi bayağı bir çakılıp biraz makyaj yapılmış. Biraz hırsızlık aksiyonu biraz DiCaprio ve topaç muhabbeti falan götürmüşlerİnception'a benziyor dediler de izlemiştim zamanında ama izledikten sonra tüm Nolan sempatim yerini antipatiye bıraktı. Resmen adama düşman oldum o zamandan bu yana. Çalmanın da ötesinde aynısını yapmış ve de çaktırmamaya çalışmış.
Paprika cidden çok daha iyi İnception'a göre. Ben üzüldüm Japonlar adına