MuzluYulafEzmesi
Bu seri aşırı sıkıcı oldu, ana karakter god mode on gezince ve önünde aşması gereken engeller olmayınca çocuk fantazisine döndü iyice
O günler de gelecek
Bu seri aşırı sıkıcı oldu, ana karakter god mode on gezince ve önünde aşması gereken engeller olmayınca çocuk fantazisine döndü iyice
Toplamda 270 bölümden az olacağı kesin bence . Son çıkan 104. bölüm romanda 122. bölüme falan denk geliyor . Toplam 230 bölüm falan olur herhalde . Çıkacak 120-130 bölüm vardır daha . Yan hikayeleri de sayıyorum tabii .Tahminen kaç manga sayısı daha çıkar?
En büyük sebebi kendisinin bu gölge kaldırma gücünün çok korkutucu olmasından dolayı diğer insanların avcıların ondan korkmasını istememesi. Okumak istersen noveldeki açıklması spoiler'da.Ben bu bölümü beğenemedim. Çok basit kaçtı be. Daha fazla zorlanma, daha fazla aksiyon beklerdim. Kafama takılan bir soru var. Bütün savaş kameraya çekilirken, neden gölge kaldırıldığında görüntülenmesini istemedi? Halbuki ilk geldiğinde karıncaları kaldırdığı çekilmişti.
Üstelik orc getiriyor. Dövüşler ve çizim çok doyuruyor ama insan novelde değiştirdiği kısımların tadını özlüyor.Son bölümü az önce okudum . Romanda ana karakterin ölen avcının cesedini bulup caka satması 5-6 satır boyunca anlatılıyordu . Webtoon'da birkaç kelimeyle geçiştirmişler . Üzücü .
Novel okuyanlar cevap verbilir mi bizim oglan babasıyla karşılaşıyo mu.?
Sagol.Evet . Konuşuyorlar hatta .
Sagol.
Bir dram sokar araya diyordum iyi bari.