Güncele geldiğim için sıkılıyorum zaten. Bölümler de yavaşladı. Pöf.
İşin şakası oydu. Luffy'ye göre yavaş değil, ondan çok daha hızlı güçleniyor.Bu seriyi bana kim önermişti?
Çocuk çok hızlı güçlenmiyor dedin, 4gün antreman yaptı, sonra gitti bir tane eğitim görevi tamamladı. İşi bitince de bir baktı bir canavar ortaya çıkmış. 10tane avcının bir türlü bir şey yapamadığı canavarı kırık bir kılıcı bilmem kaç metreden fırlatarak öldürdü.
Bu nasıl hızlı güçlenmemek yahu? Tamam Luffy'ye göre gene yavaş da, buna da gökten powerup yağıyor işte.
(18. Sayıdayım)
Tuzaktı heaİşin şakası oydu. Luffy'ye göre yavaş değil, ondan çok daha hızlı güçleniyor.
Güzel seri seçtim yalnız. Umarım beğenmişsindir.Tuzaktı hea
Bilemedim. Peşpeşe okuduğumdan itici vs diyemiyorum ama öyle pek de bir çekiciliğini görmedim.Güzel seri seçtim yalnız. Umarım beğenmişsindir.
Haha enteresan bir eleştiri. Pek işlenmedi orası kaldı öyle.Bilemedim. Peşpeşe okuduğumdan itici vs diyemiyorum ama öyle pek de bir çekiciliğini görmedim.
Ama mesela az evvel hemşirenin biri fena yükseldi oğlana ki umarım bu olay ilk ve tek olarak kalır.
Aman aman o nasıl bir sahnedir?
Niye yahu? Hemen sonrasında çocuğun karnının alt bölümüne zoomladı. (Bunu kızkardeşine fark ettirmek nedir yahu?)Haha enteresan bir eleştiri. Pek işlenmedi orası kaldı öyle.