Nanatsu'nun bir sezonu aşırı kötüydü yaStüdyo A-1 Pictures gözüküyor. İyi bir Stüdyo normalde.
Yaptıkları serilerin listesine bir bak.
Nanatsu'nun bir sezonu aşırı kötüydü yaStüdyo A-1 Pictures gözüküyor. İyi bir Stüdyo normalde.
Yaptıkları serilerin listesine bir bak.
Aynen, ben de izledim 2-3 sezonunu, 2. Sezondu galiba. Serisine, tutulup tutulmamasına göre muamele yapılıyor herhalde.Nanatsu'nun bir sezonu aşırı kötüydü ya
Nanatsu'nun bir sezonu aşırı kötüydü ya
3. sezondu kötü olan, onu da A-1 yapmadı. Başka stüdyoya geçtiği için kötüleşti.Aynen, ben de izledim 2-3 sezonunu, 2. Sezondu galiba. Serisine, tutulup tutulmamasına göre muamele yapılıyor herhalde.
Bunu yazacaktım ben de. Son sahnede o bakışı görmeliydik yav.İlk bölüm güzel olmuş. Gereksiz sansür yok, çizim ve animasyonlar kaliteli, benden geçti. Malum sahneyi görseydik güzel olurdu ama 2. bölümde göreceğiz o da olurr.
Erdem, sence profilindeki adam Shishio Makoto çakması değil miİlk bölüm güzel olmuş. Gereksiz sansür yok, çizim ve animasyonlar kaliteli, benden geçti. Malum sahneyi görseydik güzel olurdu ama 2. bölümde göreceğiz o da olurr.
Bu serinin webtoonunu okudun mu abi? Okumadıysan sonraki bölümü bekle.Erdem, sence profilindeki adam Shishio Makoto çakması değil mi
Her gördüğümde aklıma Makoto geliyor.
Bu arada ilk bölümü izledim. İyi yani, izlenir. Manhwa'sını hiç okumadım.
Anime varken okumam zaten. One Piece harici bir şey okumuyorum. Pek okuma hevesim yok, izleme üzerinden gidiyorumBu serinin webtoonunu okudun mu abi? Okumadıysan sonraki bölümü bekle.