Adamları yıllar boyu sömürmüşler ne bekliyorlardı ki ?Muhtemelen ada arcı yüzünden Japonlar animenin yapılmaması yönünde baskı yapmış. Şirket de böyle bir yol bulmuş olsa gerek.
Adamları yıllar boyu sömürmüşler ne bekliyorlardı ki ?Muhtemelen ada arcı yüzünden Japonlar animenin yapılmaması yönünde baskı yapmış. Şirket de böyle bir yol bulmuş olsa gerek.
Tek olay bu değil, bütün karakterler Japon olacak olay Kore'de geçmeyecek ve Japon romanından uyarlanacak. Kısaca kafalarına göre oynama yapabilecekler her şeyle.Animede Jin-woo japon olacakmış.
Noveli okudum manwha okudum istedikleri kadar oynasınlar. Müzikler ve savaş kısmı hoş olsun, igris reisi de göreyim yeter bana. Fazladan zindan baskını da yaparlarsa şerbetli tatlı üstüne konulan dondurma misali ohhh...Tek olay bu değil, bütün karakterler Japon olacak olay Kore'de geçmeyecek ve Japon romanından uyarlanacak. Kısaca kafalarına göre oynama yapabilecekler her şeyle.
Japon takimi liderini ezmisti o kısmı atarlar herhal xDJapon milliyetçiliği yine kan dökmüş Sefiller.
Bütün kurguyu japonlaştırabilirler he xd Kore aslında hiç var olmamış bile olabilir.Japon takimi liderini ezmisti o kısmı atarlar herhal xD