Bende senin gibi hiçbir şey hissetmedim.Şu ana kadar Kore yapımı seriler arasında sonu etkileyen sanırım sadece Sun Ken Rock oldu.Finali okuduktan sonra hiçbir şey hissetmedim. Böyle olunca da, seri benim için anlamsızlaşıyor. Bir daha aklıma bile zor gelir.
Birde sweet home var. Hentai olan değil.Bende senin gibi hiçbir şey hissetmedim.Şu ana kadar Kore yapımı seriler arasında sonu etkileyen sanırım sadece Sun Ken Rock oldu.
Solo Leveling'i hissedemeyenler kulübüne hoş geldin. Nasıl başladı nasıl bitti.Finali okuduktan sonra hiçbir şey hissetmedim. Böyle olunca da, seri benim için anlamsızlaşıyor. Bir daha aklıma bile zor gelir.
Sun Ken Rock çok başkaydı be. Tekrar başlayasım geldi bak şimdi. SL'nin, çizimleri dışında bir esprisi kalmadı.Bende senin gibi hiçbir şey hissetmedim.Şu ana kadar Kore yapımı seriler arasında sonu etkileyen sanırım sadece Sun Ken Rock oldu.
Tam olarak ''çerezlik'' bir seri oldu maalesef.Solo Leveling'i hissedemeyenler kulübüne hoş geldin. Nasıl başladı nasıl bitti.
Ben onu duymuştum ama şuana kadar okumadım.Belki zamanım olursa okurum.Birde sweet home var. Hentai olan değil.
Yok ölmüyor sadece evren/dünya sıfırlanıyor ana karakter tekrar peşinde koşuyor falan. Hikaye olarak meh işte ama görsel olarak kapışacak çok webtoon yoktur büyük ihtimal.Bu serinin olayı nedir inanılmaz övülüyordu bir ara hatta TOG ile kıyaslayanlar bile gördüm ki yanından bile geçmiyordur büyük ihtimalle TOG dediğin 100 yılda bir gelecek iş. Seriyi okumadan finalini okudum veledin gördüğü kız serinin herhangi bir aşamasında öldüğü düşünülen ilk aşkı falan mı?