Yavaş la, bana bildirim daha yeni geldi.117 Türkçe
Solo Leveling - Bölüm: 117 - Sayfa: 1 Oku | MangaDenizi
Solo Leveling mangasının 117. bölümünün 1. sayfasını okuyorsunuz. | MangaDenizimangadenizi.com
Yavaş la, bana bildirim daha yeni geldi.117 Türkçe
Solo Leveling - Bölüm: 117 - Sayfa: 1 Oku | MangaDenizi
Solo Leveling mangasının 117. bölümünün 1. sayfasını okuyorsunuz. | MangaDenizimangadenizi.com
Şans eseri kardeşinin okulunda portal açıldı işte.Bizimkinin kardeşi de oradaymış. Şimdi işler ilginçleşti işte. Güzel.
Reis orklar okulu katlediyor daha ne istiyorsun ? Kan vahşet herşey var genede. Sonra bazıları konuya girip adam çok güçlü hep şöyle böyle yeniyor şu oluyor bu oluyor diye ağlıyor ?Bölümü pek beğenmedim. Aksiyon istiyorum aksiyon!!!
Aksiyon var ama tırt aksiyon kesip biçtiler en iyi yerde bölüm bitti. Haftaya da başka bir yere geçer yine başlamaz birşey. :/Reis orklar okulu katlediyor daha ne istiyorsun ? Kan vahşet herşey var genede. Sonra bazıları konuya girip adam çok güçlü hep şöyle böyle yeniyor şu oluyor bu oluyor diye ağlıyor ?
Olacak olacak."değiş"Aksiyon var ama tırt aksiyon kesip biçtiler en iyi yerde bölüm bitti. Haftaya da başka bir yere geçer yine başlamaz birşey. :/
Sen bu bölüme burun kıvırdıysan 15 - 20 bölüm bu tarz devam edecek şimdiden söyliyim Seriye ara ver ^^Aksiyon var ama tırt aksiyon kesip biçtiler en iyi yerde bölüm bitti. Haftaya da başka bir yere geçer yine başlamaz birşey. :/
Zaten aksiyon olduğu yere değişiyor adam!Olacak olacak."değiş"
Aksiyon dönüyor kardeşini orada bırakacak değil gelir 1~2 bölüme.Sen bu bölüme burun kıvırdıysan 15 - 20 bölüm bu tarz devam edecek şimdiden söyliyim Seriye ara ver ^^