Ouww........ Üzücü....... Hak hukuk şeysi mi acaba?Solo Leveling ve The Novel's Extra SeriNovel sitesinden puf olmuş . Gitti paracıklarım ...
Ouww........ Üzücü....... Hak hukuk şeysi mi acaba?Solo Leveling ve The Novel's Extra SeriNovel sitesinden puf olmuş . Gitti paracıklarım ...
Novel Günleri'nde her hafta 10-15 bölüm yüklüyorlar . Webtoon'u kastediyorsan o biraz üzücü tabii .Güzelde devamı yok : (
Umarım bir hata falan olmuştur da o yüzden uçmuştur.
Diğer türlüsü hoş olmaz. :/
Ouww........ Üzücü....... Hak hukuk şeysi mi acaba?
Güzel güzel.Novel Günleri'nde her hafta 10-15 bölüm yüklüyorlar . Webtoon'u kastediyorsan o biraz üzücü tabii .
Merhabalar,
Dün TNE için premium olarak devam edeceği diye duyurmuştuk ama bugün itibari ile KW Books'un novellerini başka dile çevirmesini istemediği haberini aldık ve kaldırmaya karar verdik. Dün premiumunu almış arkadaşlar için geri ödeme isteğini sistemimizden yaptım. 3 gün içerisinde hesaplarınıza geri aktarılacaktır. Bu süreçte de TNE ve Cephenin Kralını siteden kaldırmak durumundayız. Onların yerine yakında yeni seriler alacağız. Ayrıca hali hazırda başka firmalar ile de görüşmekteyiz.
Anlayışınız için teşekkürler.Solo'yu kurtardık da The Novel's Extra'nın tek Türkçe çevirisini kaybetmek birazcık dokundu :/Merhabalar, Solo Leveling bu gece saat 00:00 itibari ile premium almamış kişilere komple kapanacaktır. Premium alanlar ise https://serinovel.com/premium-uyelik sayfasından "Premium Paketlerim" kısmından veya Solo Leveling'in linkinden bölümlere erişmeye devam edecektir. İyi akşamlar.
Aynen . Novel Günleri gibi belirtmedikleri için yeni öğrendim ben de . Gözümde illegalden legale geçiş yaptı :dGüzel güzel.
Ayrıca lisans alıyorlarmış galiba. Bu durumda hoşuma gitti. Firmalarla görüşmekteyiz demesinden onu anladım.
Çok bilgim yok da lisansı alındı diye biliyorum. Çıktığında parayla olabilir. İlla sızdırırlar tabi o ayrıBu seri ne oldu? 2.sezon ne zaman başlayacak, bilgisi olan var mı?
Vay arkadaş ya. Neyse artık, sağ olasın.Çok bilgim yok da lisansı alındı diye biliyorum. Çıktığında parayla olabilir. İlla sızdırırlar tabi o ayrı
Daha mutlu bi son olamazdı. Aşırı mutlu bi son diye sevmedim ben hatta. Ek bölümleri okumamış olabilir misin?Noveli var okuyabilirsiniz olaylar daha iyi anlatılmış ve sonu bence çok üzücü
Çizimleri güzel olduğu için takip ediyorum seriyi. Bana görsel lazım.Noveli var okuyabilirsiniz olaylar daha iyi anlatılmış ve sonu bence çok üzücü