Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

O zaman saçmalamışlar yeni skilli son anda açıp farkedip kullanmasa kaybedecekti şeklinde verilmiş animede.
O skill karıncayı ezerken açılıyordu. Hatta karınca kaçmaya çalışırken skill'in yeni halini ilk defa atıyor. Istersen bölüme bakabilirsin burdan:

Novel'ı direk güç fantazisi bunun. Manhwa bile dövüşlerin büyük bi kısmını değiştirip daha zor göstermişti karıncaya kadar.

Bu askerin yapma olayı icin zeka statın da yüksek olmalı yanlış bilmiyorsam o elfi askeri yapamama sebeplerinden biride buydu diye biliyorum belki de sallıyorum emin olamadım.
Orayı net olarak aktaramadılar. Ondan milletin zihni bulanıyor. Kendisinden güçlü olduğu için desen, o zaman nasıl yendin sorusu olacak. Ben de tam olarak hatırlayamıyorum ama bana da tuhaf gelmişti.

Buraya net olarak açıklayacak birini bekliyoruz :p

Orayı net olarak aktaramadılar. Ondan milletin zihni bulanıyor. Kendisinden güçlü olduğu için desen, o zaman nasıl yendin sorusu olacak. Ben de tam olarak hatırlayamıyorum ama bana da tuhaf gelmişti.

Buraya net olarak açıklayacak birini bekliyoruz :p
Doğru galiba hatırladım.Başta zekaya basmıyordu hp ondan diriltemedi sonradan hatasını anlayıp puanları zekaya da kaydırmaya başladı.Sanırım bu yüzden diriltebiliyor daha güçlü olmasıyla alakası yok.Ama bence o da saçma kendinden güçlü rakibi babasıyla falan 2 vs 1 yenseler adamı yapacak bu mantıkla.

Kore mangalarındaki yüzeysellik beni benden alıyor bu seri çıktığında en güçsüz E seviye avcı ancak diğerlerinden farklı olarak gelişme özelliği var diye reklamı yapılıyordu. Çocuk başlarda gayet normal bir tipti ve ailesi için çabalayan birisiydi. Sonra birde One Punch Man a dönüştü tipi filan popstar oldu. Serideki bütün kadın karakterlerin buna aşık olması, hasta annesini saçma sapan bir iksir ile iyileştirmesi, tüm insanlık adına 1vs kötü adamlar şeklinde kapışması, ne alakaysa kendisinden sonra en güçlü avcının babası çıkması vs vs. Ashborn un gücünü alması bile " Seni sevdim koçum al bu güç senin olsun" tadında. Gölge ordusundaki komutanların ve biraz da aksiyonun akıcı olması dolayısıyla takip edilebilir ancak onun dışında bomboş bir seri.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık