Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

Beru dövüşüne manwhadan bakınca ufak spo yedirmiştim kendime. Orada gördüğümde de gözüm dolmuştu. 5-10 saniyelik görünen Byung ile nasıl duygusal bağ kurdum bilmiyorum ama animede gölge sahnesi hızlı geçmesine rağmen Yoon Ho’ya bakıp gülümsediği yerde de bir gözyaşı bıraktım. Sezonu güzel kapattık. Sanırım seneyi beklemeden manwhadan devam edeceğim.

Beru dövüşüne manwhadan bakınca ufak spo yedirmiştim kendime. Orada gördüğümde de gözüm dolmuştu. 5-10 saniyelik görünen Byung ile nasıl duygusal bağ kurdum bilmiyorum ama animede gölge sahnesi hızlı geçmesine rağmen Yoon Ho’ya bakıp gülümsediği yerde de bir gözyaşı bıraktım. Sezonu güzel kapattık. Sanırım seneyi beklemeden manwhadan devam edeceğim.
3. sezon gelse de izlesek.

Yine seriyi ilerleten ufak nüansların es geçildiği bölüm. Bari finalde yapmayın donsuz caponlar... Işık gösterisini gaz sahnelere abanıp hikayeyi es geçmek akıl işi değil, gerçi şimdi ki nesil bunu istiyor. Liu sahnesi hariç çok meh aslında. Hızlı hızlı geçelim kafası ''niyeyse''. Son sahne iyiydi de oraya gelene kadar sen gereksiz doldurma ekliyorsun anlatımı es geçiyorsun falan. Neyse 3.sezonda belki anlatımı düzeltelim derler.

Eşinin doğum masraflarını karşılayabilmek için e seviye zindanda goblin donunda kristal arayan adam var lan senin dünyanda. Bu ekip ne hayvan evladı? Hiç mi utanmadın Beru'yu da çekerken

Bir sene beklemeye değmez webtoondan akar bitiririm seriyi. Toplam 110 bölüm işlenmiş olması lazım şu ana kadar. Geriye 90 bölüm kaldı. Halbuki asıl olay şimdi başlıyor sayılır. Herkeste geniş çaplı evren inşa edip ilmik ilmik işleyecek gt yokmuş demek ki, hızlıca bitirmiş olmalı eser sahibi.

Byung'u göndermiş gibi yapsaydı keşke baya sağlam büyücü çok işe yarardı.Avcı dediğin duygusal olmaz her imkanı kullanır hatta ölen o 7 S avcıyı da askeri yapmalıydı geleceğe yatırım sonuçta nasıl düşmanlar geleceğini bilemezsin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık