Datte sen böyle saçmalamazdın reis oruç mu tuttu ne oldu kendine gel 🥲HxH +1 gibi düşün
Datte sen böyle saçmalamazdın reis oruç mu tuttu ne oldu kendine gel 🥲HxH +1 gibi düşün
Manga değilde başka bir şey diyorlar bunlara herhalde. Novel mi Manwha mı bilmiyom. Ben de sıkıldıydım bir yerde.İzlenir. Çerezlik güzel seri. Mangasının sonunu beğenmedim ama animede belki daha iyi yaparlar.
Çabuk başlayıp güncele gel de imdbde tam puan basalım bölüm başınaDatte sen böyle saçmalamazdın reis oruç mu tuttu ne oldu kendine gel 🥲
Şu cümlenin adli cezası olmalı.SL iki buçuk bölümlük karınca arc >>> HxH haşere saga
Biz desek bizi çarmıha germişti bu laf yüzünden.HxH +1 gibi düşün
Avatardan ötürü müebbet yemesi gereken adam utanmadan zabıt katibi raconu kesiyorŞu cümlenin adli cezası olmalı.
Biliyorum da ayrıştırmayla uğraşamıyorum ya. Ha manga, ha manhwa, ha webtoon. Ha anime, ha çizgi film.Manga değilde başka bir şey diyorlar bunlara herhalde. Novel mi Manwha mı bilmiyom. Ben de sıkıldıydım bir yerde.
Şu an sen ben gibisin ben sen gibiyim... Neler oluyor?Çabuk başlayıp güncele gel de imdbde tam puan basalım bölüm başına
Animesini güzel yapmışlar, keyif alarak izlersin. Fitgirl'den yarısına gelmeden oyun dünyasını kaosa sürüklediğin için bırakacağın oyun çekmek yerine birkaç gününü ayır, arkana yaslan bak keyfine derimŞu an sen ben gibisin ben sen gibiyim... Neler oluyor?