Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

Usta oyun biraz kolay degil mi ya ? Rekabet ortami yok. Herifte p2w hesap var Elon Musk gibi kasıyor.
En azından bu kendi oynuyor olum. Böyle bir evren tasarladıysan rekabet ortamı yaratmak için aynı gücü başkalarına da vermiş olman lazım. Yoksa tam olarak bu okuduğun şeyler olur. Kimse bu gelişme hızının da gücünün ve çok yönlülüğünün de karşısında duramaz. Her ana karakter de zorlu mücadelelerden geçmesin inanılmaz bir amacı olmasın duygusal kırılmalarla p-up almadan gömüp geçsin bazıları da. Serinin yazarı/çizeri bu yolu tercih etmiş ve gördüğüm kadarıyla eyyam yapmadan işlemiş. Bu hafta çıkacak bölümle birlikte sanıyorum webtoon'dan 110 bölüm animeye uyarlanmış olacak. Toplasan 200 bölümlük esermiş zaten çıtır çerez niyetine izleyip tadına varacak, yoluna bakacaksın. Bu seri üzerine çok düşünmenin de söylenmenin de alemi yok. Külotçu sıçmığı çöpetsu piyasada kol gezeceğine Sung Jinwoo kardeşimiz markete giderken iki level daha atlasın, izleriz.

Son düzenleme:
Güzeldi seyir zevki açısından beğendim diyebilirim.İsekai ve sanal dünya serilerine daha farklı bir bakış atmış koreliler.Normalde sanala hapsoluyordun ama bunda gerçek dünyayla iç içe sokmuşlar biraz digimonu hatırlattı.Bir güzel detay daha var ki ana karakter bunun farklı bir modunu gerçek dünyadaki diğer insanlar ise oyunun farklı bir modunu oynuyor gibi.

Tabii çok özgün de değil Togashi'den karıncaları çarpmış koreliler ama iyi kotardıklarını söyleyebilirim siyah karınca Vasto Lorde İchigo havası yaratmış.

İsekai olmasından mütevvellit derin bir eser olamasa da izlerken tatmin ediyor.

Şeytan kızın ana karakterimize köle olduğu sahne olmasa bir an İsekai izlediğinizi de unutuyorsunuz aslında ama bu tarz kısımlarda doğal olarak gerçek yüzünüze çarpıyor. :)

Novelini okuduğum tek seri webtoonda güncele gelince, eğlenceli okutuyordu kendisini. İzleyici sayısı normal bu seride, bir finali hüsrandı benim için. Sağlam puanlı animelerde ki yerini korur arada açar okurum baştan sona.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık