Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

Bölüm için ne diyebilirim ki. Fevkaladenin de fevkinde. Hem hararetli hem duygusal bir bölümdü. Eunseok’un intikamı alındı derken Byung’un intikamı oluştu. Yoon Ho gibi tam her şey bitti derken Jinwoo iyi ki varsın. Sen var ya kral adamsın o sonda ki hareketin muhteşemdi. 10 da 10 bölüm.

Yine eksik bölüm... Az biraz dönekliklerini anlatmışlar es geçerler diyordum. Hem baskın hem sonrası için önemli panelleri es geçip düz karınca öldürtmeye süre harcamak... anca capon kafasına yakışır. Neyse kawga geldi çattı sonunda...

Bir solukta tüm bölümleri izledim. @Trafalgar Law önermişti. Seri gerçekten akıcı. Ana karakter çok başarılı olmuş direkt benimseyip destekliyorsun. Normalde bu tarz seriler daha çok yan karakterlerin ittirmesi ile ilerlerken bu sefer ana karakter tek başına taşıyor bütün seriyi. Jinwoo dışında adını hatırladığım karakter yok öyle söyleyeyim. Karınca arcı Hunter x Hunter'a aşk mektubu tadında olmuş. Aslında karınca prens şu S sınıfı avcılardan birkaç tane daha öldürse daha etkileyici olurdu. Sanırım sadece healer öldü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık