Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

Ben de Garp'a benzetmiştim ilk gördüğümde. Babası da Dragon gibi :D

1-Seride ulus seviye avcılar var S seviyesinden çok daha güçlü olanlar. Andre de bunlardan biri.
2-Go Gun He eski Jin woo'ya denk. Bizimki onu geçti çoktan. Go Gun He ve burnunu tutan abla s seviyelerden biraz daha güçlüler. Başkanın prime dönemini maalesef göremiyoruz.
3-Babasının konusu ayrı ve serinin gidişatıyla ilgili, son sezon görebiliriz sanırım. Onun dışında çok güçlü diyebiliriz dediğin gibi.
4-Zindandaki kızın olayı bitti :(
Zindandan kız mı topluyor?

Sansürsüz işlemeleri ve işleyecek gibi olmaları hoj, lakin ki sistem uyarısını es geçip gereksiz karakterlere zaman harcamaları olmamış. Kawganın olayı oydu zaten. Bu animatörler iflah olmaz... BaĞzı önemli seslendirmenlere vakit ayırmak için ufak değişikliklere gitmişler de okurken üff ulan bee dediğim yerleri silmiş adiler. Gerçi ne kadar milliyetçi olduklarını göreceğimiz vakit de yaklaşıyor, ne kadar caponlar ne kadar külot kafa görürüz...

Baek Yoonho gibi Woo Jin-Chul’da ilgimi çekiyor. Egolu olsa da Choi Jong-İn’de dikkat çekici. Mangada güzel işlenmiyorlar sanırım ama bu 3 karakteri sevdim. Ve bu nasıl bölüm sonuydu öyle. Saralım hemen bir sonraki haftaya. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık